Majoitusta asuntomessuille Mikkeliin saa myös Novasolin kautta

Majoituskapasiteetin lisäämiseksi Euroopan suurin yksityisten loma-asuntojen välittäjä NOVASOL ja Mikkelin asuntomessutoimisto aloittavat yhteistyön asuntomessukesän ajaksi. Vuodesta 1968 toiminut yritys tarjoaa tällä hetkellä yli 44 000 loma-asuntoa ympäri Eurooppaa ja aloitti toimintansa vuoden 2016 alussa VisitMikkelin tiloissa.

Koemme yhteistyön Novasolin kanssa hyvin tärkeänä, sillä näin saamme Mikkelin seudulle lisää majoitustarjontaa ja messuvieraamme hyötyvät heidän käyttämästään varausjärjestelmästä, Mikkelin asuntomessutoimiston tiedottaja Piia Mäkilä kertoo alkaneesta yhteistyöstä.

NOVASOL vuokraa loma-asunnot ja mökit Suomessa yleensä vuosisopimuksella, mutta Mikkelin kaupungin kanssa sovitun yhteistyön merkeissä kohteita otetaan myös niin, että ne ovat vuokrattavana vain asuntomessujen aikana.

Nyt jokainen mikkeliläinen voi laittaa esimerkiksi kaupunkiasuntonsa, omakotitalonsa tai lomamökkinsä kauttamme vuokralle lyhyemmäksi ajaksi, mutta toivomme tottakai samalla löytävämme kohteita myös pidempiaikaisen vuokrauksen piiriin. Jokainen vuokrakohde käydään läpi ja valokuvataan ammattilaisten toimesta ennen kuin ne otetaan varausjärjestelmäämme, joten palvelemme asiakkaitamme lyhyen ajan vuokrakohteissa samalla laadulla kuin ennenkin, kertoo NOVASOLin tuotevastaava Pekka Hirvonen.

Vuokraaminen on kaikkien etu
Yksityisten mökkien ja asuntojen vuokraaminen on tärkeää myös aluetaloudellisesta näkökulmasta. Tyhjillään olevat mökit ja asunnot tuovat vuokratuottoa paitsi niiden omistajille myös ympäröiville palveluille, kuten kahviloille ja ravintoloille.

Mikkelin Asuntomessutoimisto ja NOVASOL haluavat tarjota asuntonsa vuokraajille myös ylimääräisen porkkanan:

Olemme päättäneet, että Novasolin kautta asuntomessujen ajaksi vuokralle kohteen antavat saavat asuntomessutoimistosta lippupaketin asuntomessuille Mikkeliin, lupaa messutoimiston tiedottaja Mäkilä.

Vuokrauksesta kiinnostuneet voivat jo nyt olla yhteydessä NOVASOLiin. Tämä tapahtuu helpoiten, kun ilmoittaa kiinnostuksestaan kotisivuiltamme www.novasol.fi löytyvän kaavakkeen avulla. Toimimme VisitMikkelin tiloissa, joissa voi myös käydä keskustelemassa mökkivuokrauksesta kasvotusten. Ensi vuoden myynnit ovat alkaneet niin hyvin, että tarvitsemme myös runsaasti uusia vuokramökkejä ympärivuotisen vuokrauksen piiriin, Pekka Hirvonen valottaa.

Kaksi infotilaisuutta asunnonomistajille
Mikkelin kaupungin ja NOVASOLin edustajat kertovat lisää messuista ja asunnonvuokrauksesta kahteen otteeseen. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään torstaina 24.11.2016 klo 10.00–12.00 ja toinen tilaisuus tiistaina 29.11.2016 Klo 17.00–19.00 Mikkelin matkailun tiloissa Maaherrankatu 22:ssa. NOVASOL ja Mikkelin kaupunki toivottavat kaikki asiasta kiinnostuneet paikalle pullakahvien merkeissä!

Lisätietoja:
Pekka Hirvonen
myynti- ja tuotevastaava
040 549 5958
[email protected]

Piia Mäkilä
tiedottaja
Mikkelin kaupunki, asuntomessutoimisto
040 129 4811
[email protected]