Maanantaina Asuntomessuilla erityisohjelmaa lasten päivän kunniaksi

Asuntomessut on koko perheelle tarkoitettu tapahtuma, jossa lapsikävijöistä pidetään hyvää huolta. Messujen viimeisenä maanantaina 6.8. vietetään Asuntomessuilla Tampereen Vuoreksessa lasten päivää, ja lapsille on järjestetty paljon mielenkiintoista lisäohjelmaa.

Messuravintolassa lapsia viihdyttävät Muumien suosikkihahmot Muumipeikko ja Pikku Myy. Samassa paikassa ihmeteltävää tarjoaa myös taikuri Simo Aallon Jokeri Pokeri Box
-taikashow. Tampere-osastolla vierailee puolestaan Mauri Kunnaksen tarinoista tuttu unissakävelijä Herra Hakkarainen. Lisäksi maanantaina messuilla käyneet lapset saavat ilmaisen jäätelön messuvierailun päätteeksi*.

Messuilla riittää lapsille paljon muutakin nähtävää ja koettavaa. Ensimmäistä kertaa Asuntomessuilla on järjestetty Leikkiasuntomessut, jossa lapset pääsevät tutustumaan eri teemoin sisustettuihin leikkimökkeihin. Leikkiasuntomessuilla on päivittäin erilaista ohjelmaa, kuten kilpailuja ja vaihtuvia kädentaitopajoja. Leikkiasuntomessualue sijaitsee messualueella Tekes Smart House -teltan ja A la carte -ravintolan välissä. Alue on avoinna Asuntomessujen aukioloaikojen mukaisesti päivittäin klo 10–18.

Messualeen Muksulaan on mahdollista tuoda 2–7-vuotiaat lapset leikkimään vanhempien messukierroksen ajaksi. Lastenhoitopalvelun järjestää Akaan Hoivapalvelu Oy. Hoitomaksu on lasta kohden 5 euroa alkavalta tunnilta.  Muksula sijaitsee kohteen 39 ja messutoimiston yhteydessä. Muksulasta löytyy myös vauvojen hoitotila hoitopöytineen ja pesumahdollisuuksineen. Myös messualueen eteläpäässä sijaitsevasta isosta leikkipuistosta löytyy puuhaa lapsille.

Asuntomessut Tampereella on avoinna 12. elokuuta saakka päivittäin kello 10–18.

Lisätietoja:

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kari Salmi, p. 0400 350 021
Leikkiasuntomessut: Hanna Niskanen, Loiste, p. 050 411 4191
Muksula: puhelinnumero Muksulaan messujen aikana 020 7437 712
Tiedotteeseen liittyvä kuva löytyy osoitteesta https://vanha.asuntomessut.fi/image-gallery/246

 

* jäätelöä rajoitettu määrä