Loma-asuntomessujen viimeinen viikonloppu käynnistyi

Loma-asuntomessut Lappeenrannassa ovat avoinna vielä tämän viikonlopun. Sunnuntaina 8. heinäkuuta kello 18.00 päättyvillä messuilla esitellään loma-asumista palvelujen äärellä. Alueella on loma-asuntojen lisäksi esillä kiinnostavia erikoisuuksia, kuten korsusauna ja höyrylaiva Hurma, joka on paikalla vielä perjantaina ja sunnuntaina. Vanha höyrylaiva s/s Hurma on nykyisin UPM Bonvestan PR-käytössä. UPM Bonvesta esittelee laivalla metsätila- ja rantatonttitarjontaansa. Aiemmin laiva on ollut työkäytössä tukkien hinaajana.


– Keskiviikkona iltapäivällä Sari Kaasisen musiikkiesitys houkutti höyrylaivan ja laivalaiturin pullolleen yleisöä, UPM Bonvestan kiinteistöpäällikkö Ilkka Nissinen kertoi.


Saimaan alue on monen yrittäjän näkökulmasta kiinnostava. Lip-Lap laituri Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Ville Helenius sanoi, että Saimaa on heille erittäin potentiaalista aluetta.


– Messut ovat sujuneet hyvin ja paikalla on käynyt paljon laitureista kiinnostuneita. Moni kävijä nappaa esitteen matkaan ja kelitkin ovat suosineet, Helenius kiittelee.


Kauppa käynyt


Porvoosta Lappeenrantaan saapuneet Johanna Saarikallio, Mikael Nyman ja rattaissa päivää paistatellut Oliver olivat tulleet hakemaan vinkkejä omalle mökilleen.


– Olemme vasta rakentamassa, tontti kyllä löytyy jo. Etsimme uusia ideoita esimerkiksi mökin saunaa varten, Mikael Nyman kertoi.


Suomen Asuntomessujen kaupallinen johtaja Timo Hautakoski on tyytyväinen näytteilleasettajilta kuulleeseensa palautteeseen.


– Yleisesti tuntuu, että näytteilleasettajat ovat tyytyväisiä messuihin. Kävijät ovat olleet aidosti kiinnostuneita tuotteista ja palveluista joita messuilla on tarjolla ja kauppa on käynyt hyvin, Hautakoski toteaa.


Loma-asuntomessut Lappeenrannassa ovat auki vielä tämän viikonlopun, perjantaista sunnuntaihin klo 10-18.


Lisätietoja:


Suomen Asuntomessut, kaupallinen johtaja Timo Hautakoski, puh. 040 511 4913