Linja-autokuljetusten kilpailutus asuntomessukesää varten on alkanut

Mikkelin kaupunki kilpailuttaa parhaillaan linja-autokuljetuksia ensi kesänä Mikkelissä järjestettäviä asuntomessuja varten.

”Kuljetukset suoritetaan nonstop -periaatteella, eli linja-auto lähtee Tuskun parkkialueelta tai messualueelta klo 9.30–12.00 välisenä aikana, kun se on täynnä matkustajia tai kun edellisen linja-auton lähdöstä on kulunut 10 minuuttia. Muuna aikana inja-autojen lähtöväli on 15 minuuttia”, Heikki Manninen jatkaa.  

Asuntomessut ovat avoinna joka päivä 14.-13.7.2017 välisenä aikana klo 10-18.

kartta_yleisesite_takasivu

Messuparkki sijaitsee Tuskun uudella paikoitusalueella, jonne on varattu noin 2500 autopaikkaa. Linja-autokuljetukset toimivat välillä Tuskun paikoitusalue – Kirkonvarkauden messualue. Messuille mennessä linja-auto pysähtyy tarpeen mukaan Porrassalmenkadulla kirjaston kohdalla, mikäli joku matkustajista haluaa jäädä keskustaan. Palatessa messualueelta linja-auto pysähtyy automaattisesti Mikkelipuiston, Kenkäveron ja torin kohdalla.

”Reitti on valittu niin, että pääsemme näyttämään messukävijöille keskusta-alueemme, jolloin voimme myös tarjota messukävijälle mahdollisuuden käyttää palveluita jo ennen messupäivää” kertoo messutoimiston tiedottaja Piia Mäkilä.

”Jurassic Rockin aikaan ajoreitti muuttuu kulkemaan Ristiinantien kautta Pursialankadun sijaan. Autojen päiväohjelma on kuitenkin ohjeellinen ja muutokset toiminnan aikana mahdollisia”, projektipäällikkö Heikki Manninen tarkentaa.

”Jokaiseen messuvieraita kuljettavaan linja-autoon palkataan myös messuopas kertomaan tarkemmin asuntomessuista, kaupungin tarjoamista palveluista, oheiskohteista sekä ostosmahdollisuuksista. Kaupunki toivoo toimittajalta myös mahdollisuutta tarjota biokaasua voimanlähteenä käyttävää autoa.” Heikki Manninen päättää.

Kilpailutus kestää 31.1.2017 klo 11.00 saakka. Kilpailutusasiakirja on nähtävillä kaupungin käyttämässä hankintailmoitusjärjestelmässä osoitteessa www.hankintailmoitukset.fi (ilmoituksen numero: 2017–000084).

Lisätiedot:
Mikkelin asuntomessutoimisto
projektipäällikkö
Heikki Manninen
Puh. 044 794 5235
[email protected]

Mikkelin kaupungin hankintayksikkö
Yhteyshenkilö Carita Hakkarainen
Puh. 044 794 2667
[email protected]