Leijuva Vindö-sänky on mukana Asuntomessuilla

Carpe Diem Beds esittelee Porin Asuntomessuilla uuden Vindö-sängyn, joka on brändin mullistavin sänkymalli. Siinä käsityö, innovaatio ja teknologia yhdistyvät leijuvaan tunteeseen.

Ruotsalainen Carpe Diem Beds on tunnettu innovatiivisista sänkykonsepteistaan. Uusi Vindö on heidän huomiota herättävin sänkynsä, ja se on nähtävillä Iskun osastolla Porin Asuntomessujen sisustusteltassa.

Vindössä yhdistyy pitkälle viety nukkumismukavuus ja riisuttu muotoilu. Kyseessä on moottoroitu sänky, jossa on sisäänrakennettu hierontatoiminto. Perinteisten jalkojen sijaan Vindö on kiinnitetty ainutlaatuiseen tukeen, joka on piilotettu sängyn mukana tulevan ylellisen maton alle. Siksi Vindö näyttää kuin se leijuisi maton päällä.

Vindössä on sänkymaailman viimeisintä tekniikkaa. Sängyn asentoa, valaistusta ja hierontatoimintoja säädetään sängyn omalla sovelluksella. Sänkyä voidaan jopa ohjata äänellä hyödyntäen Applen ja Googlen uusinta tekniikkaa.

Vindö on varustettu Carpe Diem Beds -brändin ainutlaatuisella ja patentoidulla Contour Pocket System -jousituksella, joka myötäilee tarkasti kehon kaikkia muotoja ja vähentää kehoon kohdistuvaa painetta, tarjoten virkistävän yöunen. Sängyssä on myös värinähieronta, automaattinen kaulan ja ristiselän tuki sekä säädettävä pää- ja jalkatuki. Sängyn alle on asennettu yövalo ja kaikkia sängyn toimintoja voidaan ohjata joko kaukosäätimellä, äänikomennolla tai sovelluksella.

Vindö on päällystetty Designers Guildin Zaragoza-laatukankaalla. Kokonaisuuteen kuuluu myös matto, joka on suunniteltu yksinomaan Carpe Diem Bedsille. Vindö-sänky tulee myyntiin valittuihin Iskun myymälöihin syksyllä 2018. Hinta esimerkiksi kahdelle 90×210 cm Vindö-sängylle, mustalla pianojalustalla, erikoismatolla ja Lyxury 180X210 sijauspatjalla on yhteensä n. 25.600 euroa. Sama sänky perusjalustalla ilman mattoa on n. 22.470 euroa.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä:
Klaus Erbismann, Hilding Anders Oy, 010 572 4500, [email protected],
tai Inger Tallqvist, PerPR , 040 1991 073 , [email protected].

Painokelpoiset kuvat ovat ladattavissa osoitteessa perpr.fi.

Hilding Anders on auttanut ihmisiä nukkumaan hyvin jo vuodesta 1939. Eteläruotsalaisessa puusepänverstaassa alkunsa saanut toiminta on kasvanut yhdeksi alan suurimmista yrityksistä. Sänkyjä ja patjoja toimitetaan ympäri maailmaa kaikkiin tarpeiseen, aina yksinkertaisimmasta ylellisimpään. Pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja yritys työllistää 9 500 henkilöä yli 40 maassa. Menestyksekkäisiin tavaramerkkeihin kuuluvat Carpe Diem, Hilding ja Jensen, mutta myös private label -tuotteita. Hilding Anders on Suomen suurin patjojen valmistaja ja moderni tuotantolaitos sijaitsee Närpiössä.