Lauantaina Asuntomessuilla ensimmäinen pidennetty ilta – Neljä Ruusua nousee lavalle

Asuntomessujen ensimmäistä pidennettyä iltaa vietetään lauantaina 7.7. Silloin kohteet ovat auki kello 21.00 saakka. AsukasAreenan illassa messuvieraille esiintyy Remix-yhtye ja Neljä Ruusua.

Remix nousee lavalle kello 19.00 ja Neljä Ruusua heti kohteiden mentyä kiinni kello 21.00.

Messualue on vieraille auki aina kello 23.00 saakka. Myös messuravintolat palvelevat asiakkaita siihen asti.

Lipunmyynti on messuportilla avoinna aina kello 21.00 saakka ja tähän asti vieraita päästetään messualueelle sisään. Kello 21.00 messuportit sulkeutuvat.

Viimeinen messubussi messualueelta pysäköintiin lähtee kello 23.30. Keskustaan mielivät voivat jäädä kyydistä Porin Teatterin ja Karhukorttelin oheiskohteiden pysäkillä. Messubussien toinen reitti kulkee omien aikataulujensa mukaan messualueelta kesksutaan ja Puuvillan Kauppakeskukseen aina kello 18.30 saakka.

Messualueelta on mahdollista poistua ja palata saman päivän aikana, mikäli haluaa. Sisään messualueelle tultaessa messulippu rekisteröidään, mutta messualueelta poistuessa pelkän lipun avulla ei pääse uudelleen sisään. Messualueelta poistuttaessa pitää hakea leima käteen porteilla seisovilta järjestyksenvalvojilta. Leiman avulla pääsee uudelleen sisään messualueelle saman päivän aikana.

Messujen muut pidennetyt illat ovat:

Torstai 12.7. esiintyjänä Jannika B. (messukohteet ja messualue auki kello 21.00 saakka)

Torstai 26.7. esiintyjänä Elias Kaskinen (messukohteet ja messualue auki kello 21.00 saakka)

Torstai 2.8. esiintyjänä Mikael Gabriel (messukohteet ja messualue auki kello 21.00 saakka)