LAPELLAND TIEDOTE: Mökkimajoittumisen mullistava luksusmökkivaunu Finlandia 9000 Kouvolan asuntomessuilla – Loistava vaihtoehto myös minikodiksi!

Innovatiivisista liikuteltavista mökki- ja saunavaunuistaan tunnettu Lapelland on mukana Kouvolan asuntomessuilla 12.7.-11.8.2019. Vihertähden ja Lapellandin yhteisosastolla Ua5 messuvierailla on mahdollisuus päästä näkemään ja kokemaan Lapellandin suunnitteluosaston uusin taidonnäyte, Finlandia 9000 -luksusmökkivaunu, jossa yhdistyvät nerokkaalla tavalla asumisen mukavuus ja asunnon siirtämisen vapaus.
Jämerän alustan päälle rakennettu Finlandia 9000 -luksusmökkivaunu lanseerattiin alkuvuodesta 2019 Helsingin Matkamessuilla, missä se herätti paljon kiinnostusta.

”Finlandia 9000:n Matkamessuilla saama vastaanotto osoitti, että tämän tyyppiselle majoituskonseptille on kysyntää niin yksityishenkilöiden kuin matkailualan yrittäjien keskuudessa. Koska Finlandia 9000 tarjoaa loistavat puitteet myös pitempiaikaiseen majoituskäyttöön, oli osallistuminen asuntomessuille mielestäni luonteva seuraava askel”, kertoo Lapellandin liiketoimintajohtaja Pete Lohi.

Luksustason mökki siirtyy vaivattomasti auton perässä

Finlandia 9000, kuten kaikki muutkin Lapellandin valmistamat mökki- ja saunarakennukset, on rakennettu pyörien päälle, minkä ansiosta se on liikuteltavissa käytännössä mihin vain. Tieliikenteeseen rekisteröity, katsastusvapaa mökkivaunu tuo mökkeilyyn aivan uudenlaista vapautta ja joustavuutta. Luksusmökkivaunu on kytkettävissä kunnallistekniikkaan, joten se soveltuu erinomaisesti myös kiinteästi sijoitettavaksi. ”Finlandia 9000 on oivallinen ratkaisu sellaiselle, joka haluaa täysin käyttövalmiin, tasokkaasti varustellun mökin, joka ei edellytä perustusten rakentamista tai muita mittavia pohjatöitä”, kertoo Lohi.

Myöskään varustelutasosta ei ole tingitty Finlandia 9000:n suunnittelussa, sillä mökkivaunussa on kaikki, mitä mukavaan majoittumiseen tarvitaan – ja paljon enemmän: Finlandia 9000 -mökkivaunun varusteluun kuuluvat mm. täydellisesti varusteltu keittiö, lämmin käyttövesi suihkulla, wc, lattialämmitys, sauna, tunnelmallinen takka ja led-valaistus. Elämyksellisyyttä mökkivaunussa majoittumiseen tuovat suuret panoraamaikkunat ja etenkin makuusopen yläpuolella oleva kattoikkuna, joka tarjoaa ihanteelliset puitteet esimerkiksi revontulien tai tähtitaivaan ihasteluun.

Yritys innovatiivisen vapaa-ajanasumiskonseptin takana

Lapelland on osa Salvos Finland Oy:tä, joka tunnetaan erityisesti laadukkaista hirsirakennuksistaan. Yrityksen tehdas sijaitsee Pyhännällä, Pohjois-Pohjanmaalla, ja muutaman hengen perheyrityksenä aloittanut yritys työllistää tänä päivänä jo noin 100 ammattilaista. Yrityksen menestyksen kulmakiviä ovat työntekijöiden ammattitaidon ja -ylpeyden korkea taso sekä asiakkaan kuuntelemisen ja palvelemisen taito. Lapellandin toiminnan päätavoitteena on tarjota asiakkailleen laadukkaita, innovatiivisia ja elämyksellisiä vapaa-ajanasumisen ratkaisuja. Finlandia 9000 -mökkivaunu onkin malliesimerkki tuotteesta, jossa yhdistyvät nämä tekijät. Finlandia 9000:n lisäksi Lapellandin valikoimaan kuuluu mm. grillikotavaunu, saunalla ja paljulla varustettu kylpyvaunu sekä erikokoisia sauna- ja mökkivaunuja.

Lapelland on mukana Kouvolan asuntomessuilla 12.7.-11.8.2019 osastolla UA5, jossa messuvierailla on mahdollisuus tutustua Finlandia 9000 -mökkivaunuun ja saada tietoa Lapellandin muistakin tuotteista.

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Pete Lohi Puhelin: 040 354 4690 www.lapelland.fi