Kuopion Roll Risteilyt kuljettaa asuntomessuvieraita Mikkelissä

Mikkelin kaupunki on valinnut vuoden 2017 Asuntomessuille risteilytoimijaksi kuopiolaisen Roll Risteilyt -varustamon. Yhtiön laivoilla Kuopiossa Kallavedellä vierailee kesäisin keskimäärin noin 35.000 asiakasta. Kuopion Roll Risteilyt –toiminimen on vuodesta 2007 alkaen omistanut Lakeland Lines Oy.

M/S Queen R –laiva messulaivaksi
Kuopiosta Mikkeliin Asuntomessujen ajaksi 14.7. – 13.8. siirtyy m/s Queen R –laiva. Alus on rakennettu vuonna 2001 Savonlinnassa ja siinä on 200 matkustajapaikkaa.

Roll Risteilyt toimi Kuopion kaupungin virallisena risteily-yhteistyökumppanina vuoden 2010 Asuntomessuilla. Messuyhteistyö oli meille erittäin positiivinen kokemus, jonka vuoksi tartuimme tähän mahdollisuuteen olla jälleen mukana Suomen suurimmassa asumisen tapahtumassa”, kertoo toimitusjohtaja Noora Kivi.  Uskon, että omalta osaltamme voimme tuoda messuille mukavasti lisäarvoa, kun vieraat voivat kulkea messuille myös laivalla ja nauttia Mikkelin maisemista myös vesiltä käsin. Iltaisin messujen jälkeen suunnitelmissa on tehdä myös pidempiä iltaristeilyjä Mikkelin lähivesillä”, Kivi jatkaa.

Risteily Mikkelin satamasta Kirkonvarkauteen kestää laivalla vajaan puoli tuntia. Laivalla on mahdollisuus pysähtyä matkalla myös Kenkäverossa.

Risteilyliikennettä ajetaan messujen aukioloaikana päivittäin non-stop –periaatteella. Menopaluu-risteily maksaa aikuisilta 12 euroa ja lapsilta 6 euroa.

Lisätietoja:

Noora Kivi
toimitusjohtaja
Lakeland Lines Oy / Kuopion Roll Risteilyt
050 4045622
[email protected]
www.roll.fi

Heikki Manninen
projektipäällikkö
Mikkelin asuntomessutoimisto
044 794 5235