Kouvolan Sanomia julkaiseva Kaakon Viestintä Asuntomessujen viralliseksi yhteistyökumppaniksi

Rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa Pioneeripuiston asuntomessualueella. Messut alkavat 12.7.2019. Kuvaaja: Moises Garibay

 

Kouvolan Sanomia julkaiseva mediayhtiö Kaakon Viestintä on Suomen Asuntomessujen virallinen yhteistyökumppani ensi kesän asuntomessuilla Kouvolassa.

— Asuntomessut tuovat Kouvolaan valtavasti kävijöitä ja aluetaloudelliset vaikutukset ovat mittavat. On tärkeää, että paitsi seudun asukkaat, myös matkailijat ja paikalliset yritykset sekä organisaatiot saavat parhaan mahdollisen tiedon kaikesta kesän asuntomessuihin liittyvästä, Kaakon Viestinnän myyntijohtaja Arttu Salmi perustelee.

Kouvolan Sanomat julkaisee vuoden 2019 virallisen Messulehden ja Messujulkaisun. Messulehti ilmestyy Kymenlaakson kesälehden välissä viikolla 22 ja julkaisu 11.7., päivää ennen Asuntomessujen avajaisia. Kummankin painosmäärä on 100 000 kappaletta. Luvassa on tietoa ja tarinoita Pioneeripuiston messualueesta ja -rakentajista, messujen sisällöstä sekä Kouvolan asukkaista.

— Haluamme rakentaa yhteistyötä erityisesti paikallisten toimijoiden kanssa ja sitä kautta käydä yhdessä keskustelua asumisesta ja asukkaiden hyvinvoinnista ennen, jälkeen ja messujen aikana. Kaakon Viestintä on erityisen tärkeä yhteistyökumppani tällaiselle vuorovaikutukselle, sanoo Osuuskunta Suomen Asuntomessujen viestintäpäällikkö Leena Honkajuuri.

Kaakon Viestintä julkaisee myös muun muassa Mikkelissä ilmestyvää Länsi-Savoa, Savonlinnassa ilmestyvää Itä-Savoa, Lappeenrannassa ilmestyvä Etelä-Saimaata, Kotkassa ilmestyvää Kymen Sanomia ja Imatralla ilmestyvää Uutisvuoksea. Lisäksi yhtiöllä on digitaalista liiketoimintaa.

Asuntomessut Kouvolassa ovat avoinna 12.7.-11.8.2019, kello 10-18. Poikkeuksena keskiviikkojen artisti-illat, jolloin messuportit ovat avoinna aina kello 21 saakka.

Ennakkolipunmyynti messuille on käynnissä täällä >>

Asuntomessut Tuusulassa 10.7. - 9.8.

Lunasta lippusi mahdollisimman pian tuleville messuille.

Osta liput