Kouvolan kaupunki ja Osuuskunta Suomen Asuntomessut allekirjoittivat yhteistoimintasopimuksen

Kaupunginjohtaja Marita Toikka ja Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala allekirjoittivat yhteistoimintasopimuksen. Kuvassa projektipäällikkö Sanna Kauppi (vas.), kaupunginjohtaja Marita Toikka, toimitusjohtaja Harri Tuomaala, operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Kouvolan kaupunki ja Osuuskunta Suomen Asuntomessut ovat allekirjoittaneet yhteistoimintasopimuksen Porissa keskiviikkona 18.7. Sopimus on merkittävä askel asuntomessuprojektille ja se sinetöi messujen toteutumisen Kouvolassa kesällä 2019.

”Tästä alkaa hyvä ja loistava yhteistyö. Asuntomessujen myötä Kouvolaan rakennetuu uusi asuinalue ja tasokasta asuinmiljöötä. Asuntomessut on osa Kouvola kartalle -kampanjaa, sillä messujen kautta voimme markkinoida ja kertoa Kouvolasta kansallisella tasolla hyvinkin näkyvästi.”, kertoo kaupunginjohtaja Marita Toikka.

”Haluamme elinkeinoelämän mukaan asuntomessukesän suunnitteluun viimeistään nyt. Tätä kuukauden kestävää suurtapahtumaa ei kannata jättää hyödyntämättä.”, lisää kehitysjohtaja Petteri Portaankorva.

Kun messuportit Porissa elokuun alussa sulkeutuvat, katse kääntyy kohti Kouvolaa. Asuntomessuilla vierailee vuosittain yli 100 000 messuvierasta ja se on samalla yksi Suomen suurimmista mediatapahtumista.

”Messut ovat valtava mahdollisuus Kouvolan kaupungille näkyä ja tehdä kaupunkia tunnetuksi valtakunnallisesti. Asuntomessut on koko Kouvolan ja kaikkien kouvolalaisten yhteinen projekti.”, kertoo projektipäällikkö Sanna Kauppi.

”Pioneeripuiston asuntomessualueen kokonaisuus täyttää laadulliset ja määrälliset edellytykset, jotka Asuntomessuille on asetettu. Alueelle on tulossa vähintään 27 messukohdetta. Pioneeripuistoon rakentuu korkeatasoisia pientaloja, ensiluokkaista vuokra-asumista sekä ainutlaatuinen yhteisöllisen senioriasumisen kortteli, jotka edustavat monipuolisesti suomalaista tulevaisuuden asumista.”, kertoo Osuuskunta Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

”Kouvolan Asuntomessuilla puhumme elämisen poluista. Messujen teemoja tulevat olemaan asuminen, työ ja liikkuminen, jotka kukin ovat merkittäviä osatekijöitä sujuvan arjen ja ihmisten hyvinvoinnin kannalta.”, kommentoi projektipäällikkö Sanna Kauppi.

Kouvola on näkyvästi esillä jo Porin Asuntomessuilla tänä kesänä. Asuntomessuilla Kouvola on läsnä omalla näyttelyosastollaan koko messujen ajan. Kouvolan messukohteeksikin sopiva messuosasto on toteutettu paikallisena yhteistyönä kouvolalaisen Elementit-E Oy:n kanssa.

 

Valokuva: Jari Heikkilä

Lisätietoja:

Sanna Kauppi
projektipäällikkö
Asuntomessut Kouvolassa 2019
020 615 5073
[email protected]

Heikki Vuorenpää
operatiivinen johtaja
050 5316 776
[email protected]


www.vanha.asuntomessut.fi/kouvola

Kouvola 2019 – Asuntomessut