Kouvolan asuntomessutoimistoon haetaan aluevalvojaa

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 86 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Kouvolan kaupunki ja Osuuskunta Suomen Asuntomessut järjestävät Asuntomessut Kouvolan Pioneeripuistossa kesällä 2019.

Kouvolan kaupungin asuntomessutoimistoon haetaan nyt aluevalvojaa.

Kouvolan asuntomessuprojektiin haetaan aluevalvojaa koordinoimaan asuntomessualueen rakentamista. Aluevalvoja osallistuu lisäksi messujen valmistelutöihin, messuaikaisiin töihin ja messujen purkamiseen. Aluevalvoja vastaa asuntomessualueelle rakentavien ohjaamisesta ja neuvonnasta. Tehtävään kuuluu Kouvolan kaupungin rakennusvalvonnan käytänteisiin perehtyminen.

Aluevalvojalta edellytetään rakennusalan korkeakoulututkintoa (rakennusinsinööri AMK, rakennusarkkitehti AMK, dipl.ins., arkkitehti) tai opistoasteen rakennusinsinöörin (RI) tutkintoa, hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja sekä projektinhallinnan osaamista. Kokemus rakenne- ja/tai rakennussuunnittelusta tai rakennusprojektien johtamisesta katsotaan eduksi.

Määräaikainen tehtävä alkaa 21.11.2016, tai sopimuksen mukaan, ja päättyy 30.9.2019.

Tarjoamme ainutkertaisen, haastavan ja palkitsevan tehtävän, joka avaa laajan perspektiivin suomalaiseen asumisen toimialaan ja verkostot sen toimijoihin.

Haku 21.10.2016 klo 16 mennessä sähköisen hakupalvelun kautta. Lisätiedot tehtävästä ja hakemisesta www.kouvola.fi/rekry.