Kurkista asuntomessutunnelmia vaikka kotisohvalta

Kouvolan Asuntomessut mahdollistavat nyt messutunnelman seuraamisen myös etänä. Messut ovat saavutettavissa osoitteessa kouvola.live ympäri maailman ja kaikille, jotka eivät pääse paikan päälle tai haluavat virittäytyä tapahtumaan etukäteen. Livestriimin avulla voi myös helposti tarkistaa Kouvolan säätilan tai ajantasaisen väkimäärän messuilla.

Vaihtuvaa livekuvaa tulee ympäri kaupunkia noin 30 kamerasta. Päivisin Asuntomessujen aukioloaikoina lähetetään jonkin verran livehaastatteluita messualueelta ja muuta toimitettua sisältöä Kouvolasta. Ääneen pääsevät mm. sisustussuunnittelijat, näytteilleasettajat, messukävijät ja asiantuntijat. Sisältöjä tuotetaan myös Asuntomessujen virallisista oheiskohteista Maailmanperintökohde Verlasta, Ankkapurhan kulttuuripuistosta ja Taideruukista.

Haastatteluissa käsitellään esimerkiksi sisustamisen trendejä, paikallinen arkkitehti kertoo Kouvolan arkkitehtuurista sekä avataan Pioneeripuiston ja Kymijoen historiaa. Luovien alojen toimijat kertovat panostuksistaan Asuntomessuihin. Kouvola.liven katsojat pääsevät kurkistamaan kuinka Kouvolan keskustaa on tuunattu asuntomessuja varten. Lisäksi esitellään Kouvolan matkailukohteita ja ajanviettotärppejä. Lähetyksissä selviää mm. se, miksi helikopteri laskeutui keskelle asuntomessualuetta ja kuinka macho kukko pörhistelee kanalivessä.

”Sisällöntuotannon osalta teemme hyvää yhteistyötä Osuuskunta Asuntomessujen, paikallisten yritysten, kaupungin ja kehitysyhtiö Kinnon kesken. Kouvolalainen internetpalveluja tarjoava yritys, Suomen Datasafe Oy on keskeisessä roolissa järjestelmän teknisten ratkaisujen toteuttajana ja lähetysten tuottajana”, kertoo livelähetysten sisällöstä vastaava päätoimittaja Reijo Saksa, Kouvola Innovation Oy:n Live & VisitKouvola -tiimistä.

Kamerat eri puolilla Kouvolaa lähettävät jatkuvaa videokuvaa Kouvola.live –kanavaan tauotta koko messukuukauden ajan. Kanava löytyy osoitteesta www.kouvola.live

Lisätietoja:

Reijo Saksa, Kouvola Live –päätoimittaja, kaupunkikeskustan kehittämisen asiantuntija

Kouvola Innovation Oy/Live & VisitKouvola

p. 020 615 1273, [email protected]