Aina-keittiöt mukana Asuntomessuilla

AINA-keittiöt on ensimmäistä kertaa mukana Suomen asuntomessuilla Porissa 6.7.–5.8.2018. Messuilla on esillä trendikäs Terracotta-keittiö. 

”On todella hienoa, että saamme olla mukana arvostetuilla asuntomessuilla. AINA-keittiöt saa kiitosta kotimaisuudesta, markkinoiden nopeimmasta toimitusajasta, monipuolisesta valikoimasta ja käytännöllisyyden huomioivasta suunnittelusta.”, kertoo AINA-keittiöiden Porin edustaja Pilvi Holm.

AINAn Terracotta-keittiö löytyy Jukkatalo Oy:n kohteesta numero 9. Terracotta on vuoden 2018 trendiväri, jolla keittiöön on saatu persoonallinen ilme. Kohteen keittiössä on nähtävillä myös todella suuren suosion saavuttanut aamiaiskaappi, johon kahvinkeittimen, leivänpaahtimen ja muut aamiaistarvikkeet saa ihanasti piiloon.

Keittiön yläkaapistoon valittiin trendikkäät avolokerikot liukuovilla, jotta esillä oleva lokerikko voidaan valita aina tilanteen mukaan.

Saarekkeella tuotiin tilaan lisää lasku- ja säilytystilaa. Monikäyttöisen saarekkeen ääressä on myös mukava istuskella.

”AINAn moderni tuotanto mahdollistaa keittiöiden saamisen tuhansilla eri väreillä ja AINA-keittiöiden värillisten keittiöiden myynti on ollut ihailtavassa kasvussa, valkoinen on toki edelleen se myydyin.”  jatkaa Holm.

AINA-keittiöt on kiintokalusteisiin keskittynyt tuotemerkki, jolla on mallistot keittiöön, kylpy- ja kodinhoitohuoneeseen sekä vaatesäilytykseen. AINA-keittiöillä on 15 myymälää ympäri Suomen ja avaamme syksyllä uusia myymälöitä kasvaneen kysynnän vuoksi. Kotimaiset AINA-kalusteet valmistaa Lapinlahtelainen 27 vuotta alalla toiminut Mellano Oy.

Lisätietoja antaa mielellään:

Pilvi Holm
AINA Pori
Eteläpuisto 17 D 3, 28100 Pori
0442418003
[email protected]

www.ainakeittiot.fi