Kari Kyytsönen Asuntomessut Hyvinkäällä 2013 – projektin aluevalvojaksi

Rakennusmestari Kari Kyytsönen on valittu Hyvinkään asuntomessuprojektiin aluevalvojaksi. Kyytsönen on aiemmin työskennellyt Espoon kaupungilla toimistorakennusmestarina. Hyvinkään kaupunki painotti valinnassa Kyytsösen aiempaa kokemusta aluevalvojan tehtävistä Espoon vuoden 2006 asuntomessuilta.
Aluevalvojan tehtävänä on koordinoida asuntomessualueen rakentamista sekä osallistua messujen valmistelutöihin, messuaikaisiin töihin ja messujen purkamiseen.
Kyytsönen pitää Hyvinkää asuntomessualuetta ihanteellisena.

”Kravunharjun vaihteleva maasto tekee alueesta kiinnostavan ja mahdollistaa myös persoonalliset rinneratkaisut. Alueen tulevia asukkaita houkuttelee messualueen hyvä sijainti pääkaupunkiseudun kupeessa ja tonttien edullisuus, joka pitää rakentamiskustannukset kohtuullisina”, Kyytsönen kuvailee. Hän aloittaa työt helmikuun alussa.

Kyytsösen nimitys nostaa Hyvinkään asuntomessutoimiston työntekijöiden määrän neljään. Muut asuntomessutoimistossa työskentelevät henkilöt ovat projektijohtaja Raija-Leena Ahtola-Marks, projektisihteeri Anna-Kaisa Norojärvi ja viestintäpäällikkö Sari-Leena Humppi.

Aluevalvoja Kari Kyytsönen
p. 040 674 0439
[email protected]