Kansanedustaja Sofia Vikman kannustaa tamperelaisia Asuntomessuille

Tamperelainen Kokoomuksen kansanedustaja Sofia Vikman vieraili lauantaina 28.7. Asuntomessuilla Tampereen Vuoreksessa. Isot ja vaaleat omakotitalot olivat messukohteista erityisesti Vikmanin mieleen.

– Tietysti näin tamperelaisena piti tulla messut katsastamaan. Täällä on ollut ihania taloja! Moni niistä on jäänyt mieleen, mutta eri tavalla. Olen tykännyt erityisesti isoista, vaaleista, moderneista ja yksinkertaisista omakotitaloista.

Vikman katseli messuilta myös vinkkejä oman kodin sisustamiseen.

– Sisustaminen on minulle nyt ajankohtaista, koska pientä pintaremonttia on luvassa. Olen katsellut täältä ideoita ja saanutkin niitä pintamateriaaleihin ja esimerkiksi kylpyhuonelaatoitukseen.

Vikman uskoo Asuntomessujen olevan hyvää mainosta Tampereelle.

– Uskon, että näillä messuilla on iso merkitys Tampereelle monellakin tavalla. Tamperelaiset voisivat kyllä itse aktivoitua vielä enemmän ja tulla tänne. Mutta tietysti se on hienoa, että paljon muista kaupungeista tulleita käy täällä. Kyllähän messut kaikella tavalla mainostavat Tamperetta.

– Nämä on oikein hyvin järjestetyt messut, ja meidän vierailun ajan kaikki järjestelyt ovat toimineet aivan erinomaisesti, Vikman kiittelee.

Vikmanin kesään on kuulunut sekä lomaa että töitä. Kansanedustajat keskeyttävät kesälomansa hetkeksi ja kokoontuivat ylimääräiseen istuntoon käsittelemään Espanjan lainaohjelmaan osallistumisen. Rentoutumiseen on silti jäänyt aikaa.

– Tällä lomalla olen pitkästä aikaa rentoutunut vain olemalla ja sillä, etten ole mennyt minkään aikataulujen mukaan. Arjessa minulla on aina tiiviit ja täydet aikataulut. Nyt olen koettanut mennä fiiliksen pohjalta Elokuulla alkaakin taas jo olla aika paljon tapahtumia, vaikka istuntoja ei eduskunnassa ole vielä tiedossa.
 
Eduskunta palaa töihin kesälomiltaan syyskuussa.

Tiedotteeseen liittyvä kuva Asuntomessujen median kuvapankissa: https://vanha.asuntomessut.fi/image-gallery/246