Kaipaatko ideoita trendikkääseen sisustukseen? Asuntomessukohteisiin pääsee nyt myös kotoa käsin

Syksyllä tekee mieli uudistaa sisustusta. Asuntomessut esittelivät kesällä kiinnostavimpia sisustustrendejä ja antoivat inspiraatiota oman kodin laittamiseen. Jos haluaisit palata suosikkikohteeseesi tutkailemaan tiettyä kalustetta tai seinän väriä, se onnistuu virtuaalisesti.

Talven tuloa enteilee usein sisustusvimma: vaaleaan yleisilmeeseen toivotaan syksyn sävyjä. Ainakin viltit nostetaan jälleen sohvalle, ja kynttilätkin tekevät paluun. Sohvatyynyt ja verhot saavat ehkä uutta sävyä.

Tällä hetkellä trendisisustus on värikäs, mausteinen ja vähän boheemikin. Ruskean eri sävyt saapuivat korvaamaan kokovalkoista sisustusta. Luonnonmateriaalit kiinnostavat, ja maanläheisyys näkyy sisustuksessa muutenkin.

Inspiraatiota sisustukseen!

Vieraile virtuaalisesti Porin Asuntomessujen taloissa Suomen Asuntomessujen VR-palvelussa.

Asuntomessut ovat oiva paikka päivittää tiedot paitsi rakentamisen uusista tuulista myös sisustuksen trendeistä. Jos Porin Asuntomessut jäivät väliin tai haluat palata uudelleen kiinnostavan sisustuksen äärelle, se onnistuu VR-palvelun kautta. Sen avulla voit käväistä messukohteissa virtuaalisesti, kulkea huoneesta huoneeseen ja tutkia kohteita aina yksityiskohtia myöten.

VR-bunkkeri

Erilaiset ristikkolasiseinät ovat kova sana sisustuksessa juuri nyt. Bunkkerissa nähtiin kauniisti rakennuksen vanhaan henkeen sopivia lasiseiniä.
VR_opkotoisa
Kiinnostavassa kodissa seinät hehkuvat trendisävyissä. OPn Kotoisan olohuoneen vihreä sävy jää mieleen. Muodikas rottinki erottuu kauniisti syvää vihreänsävyä vasten.
VR_herukka

Herukassa nähtiin kenties messujen herkullisin huone. Erilaiset jäätelövärit laventelista pinkkiin ovat nyt erityisen ajankohtaisia.

VR_winnova

WinNovan Tähti -kohteessa huomio kiinnittyi näyttäviin tapetteihin. VR-palvelussa tapettikuosejakin pääsee tutkailemaan lähietäisyydeltä.
VR_lintula

Talo Lintulan 70-luvun sisustustyyli ihastutti. Sängynpääty löytyy nyt jokaisesta trendikkäästi sisustetusta makuuhuoneesta. Lintulassa sängynpäätynä nähtiin kokonaisuuteen upeasti istuva seinärimoitus.
VR_villakarhu
Villa Karhu sisustettiin kokonaan SPR Kontin 2nd hand -löydöillä. Kierrätys kuuluu valveutuneen sisustajan sisustusfilosofiaan. Villa Karhu näytti, kuinka kiinnostavia kalusteita ja esineitä kirpputoreilta voi löytää.
VR_jokilammi
Ruosteinen ruskea kuuluu tämän hetken trendisävyihin. Monista messukohteista löytyi muodikas ruskea nahkasohva, niin myös Jokilammesta.
VR_kultakoivu
Sievitalo Kultakoivun sisustuksen kruunasivat trendikkäät viherkasvit. Mitä korkeampi tila, sen suuremman kasvin tila vaatii.
VR_noste
Rottinkihuonekalut ovat taas ajankohtaisia. Design-Talo Nosteen kalusteista löyti trendimateriaalia, ja sönsyilevät viherkasvit lisäsivät boheemia tunnelmaa.
VR_villasun
Mrmorin voittokululle ei näy loppua. Villa Sunin A-asunnon WC-tilan marmori tuo upeaa ylellisyyttä.
VR_haltiatar
Talo Haltiattaressa nähtiin monia trendikkäitä sisustusratkaisuja. Suurikokoiset maalaukset, esille jätetty puuseinapinta ja huonekaluista daybed ovat himoittuja juuri nyt.
Alkuperäisen jutun on kirjoittanut Irene Naakka, MTV.