Iso Asuntomessuinfo Mikkelissä 16.5. klo 18

Tule ja hyödynnä tulevan kesän Asuntomessutapahtuma omassa yritystoiminnassasi!
Joukko mikkeliläisiä yrityksiä, yrittäjäjärjestöjä sekä Mikkelin kaupunki järjestävät ISON infotilaisuuden  16.5.2017 klo 18 kongressi- ja konserttitalo Mikaelissa (Sointukatu 1).
Tapahtuman keskiössä on yrittäjänäkökulma, mutta kaikki Asuntomessuista kiinnostuneet ovat tervetulleita infotilaisuuteemme, painottaa yksi tilaisuuden taustatekijöistä, Mikkelin Kaupunkikeskustan kehittämisyhdistys ry:n toiminnanjohtaja Tiina Maczulskij
 Asuntomessut on Suomen suurin maksullinen kesätapahtuma, jossa vierailee joka kesä 114 000 – 158 000 kävijää. Itse messualueella viihdytään pitkään ja käydään lähes kaikissa näyttelykohteissa. Kaupallisia mahdollisuuksia on monia, eikä aina tarvitse  olla paikan päällä näytteilleasettajana.
näyttelypaikat
Mikkelin näkökulmasta haluamme tehdä hyvän tapahtuman, josta on myös aluetaloudellista hyötyä. Tilaisuudessa kerrataan vielä kerran seutukunnan yritysten mahdollisuudet olla esillä messukesänä. Käymme läpi bussireitit, asiakkaiden kulutuskäyttäytymistä sekä sitä, mitkä ovat parhaat markkinapaikat / kuinka kuluttajat messuille tulevat ja missä he liikkuvat, kertoo Mikkelin asuntomessutoimiston tiedottaja Piia Mäkilä.

 

Messualueen lisäksi tulijat käyttävät rahaa myös messualueen ulkopuolella ja silloin yritysten omalla verkkonäkyvyydellä on suuri merkitys.  Illan infotilaisuudessa pureudutaan myös siihen, kuinka seutukunnan yritykset voivat  ottaa osansa asiakasvirroista panostamalla  verkkonäkyvyyteensä.

 

Paikalle on vapaa pääsy, emme ota vastaan ennakkoilmoittautumista.

 

Illan ohjelma
18.00 – Tilaisuuden avaus
18.05 – Asuntomessut Mikkelissä (esityksen jälkeen mahdollisuus kysymyksille)
18.35 – Kesän tapahtumat: Mitä Mikkelissä tapahtuu tänä kesänä?
18.45 – Omakustanteinen kahvitauko
19.00 – Tiivis noin 30 minuutin tehokoulutus aiheena: yrityksen hakukoneoptimointi eli miten yritys varmistaa oman yrityksen näkyvyyden ja löydettävyyden netissä. Jukka Kumpusalo, Miksei Oy.Tilaisuudessa on myös Kaakon Viestinnän tuottaman messulehden ja verkkopalvelun esittely. Lopuksi pidämme asiakaspalveluun liittyvän opastuksen teemalla ”Miten kohtaat työssäsi asiakkaan – hyviä vinkkejä hyvään asiakaskohtaamiseen”.Tapahtumaa ovat järjestämässä:
Mikke ry, Etelä-Savon kauppakamari, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy, Mikkelin kaupunki, Mikkelin Yrittäjät sekä Mikaeli.Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot:
Piia Mäkilä 
Mikkelin asuntomessutoimisto, tiedottaja
[email protected]
Puh. 040 129 4811

 

Jukka Kumpusalo
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy
digitaaliset palvelut, Verkkokaupalla kasvua -valmennus
044 794 5694
[email protected]