Huutokauppakeisari Palsanmäki huutokauppasi Asuntomessukohteen sisustuksen

Asuntomessuilla Seinäjoella järjestettiin tänään huutokauppa, jossa kaupattiin kohteen 38, Kastelli Kaarna, sisustus. Huudettavana oli myös Bayerncarin Mercedes-Benz clk320 Elegance Cabrio.

Katso video huutokaupan tunnelmasta tästä.

Huutokaupassa oli kaupan kohteen koko sisustus aina pienistä sisustustavaroista arvokkaisiin desing-tuotteisiin. Huudettavana oli muun muassa DUX:n valmistama nahkainen nojatuoli ja Ebb & Flow:n ruskea Glow in a Dome pöytälamppu.

– Oli todella hienoa, että saimme itse huutokauppakeisarin huutokauppaa vetämään. Tunnelma oli katossa ja kauppa kävi, Suomen Asuntomessujen markkinointijohtaja Kari Salmi sanoo.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki jatkaa, että huutokaupassa ihmisiä houkuttaa mahdollisuus saada hyvää tavaraa halvalla.

– Odotuksena on, että saadaan edullisesti tavaraa. Minä puolestani tähtään siihen, että myydään kaikki tavara eteenpäin, kymmeniä tuhansia tuotteita myynyt Palsanmäki sanoo.

Kastelli Kaarnan sisustussuunnittelija on Tea-Mariia Pyykönen ja huutokaupan järjestivät Kastelli-talot Oy, Otavamedia Oy ja Osuuskunta Suomen Asuntomessut yhteistyössä.

Koko messutapahtuman ajan messualueella on voinut ihastella Bayerncarin autonäyttelyä, jossa automallit ja -merkit ovat vaihtuneet. Viimeisenä messupäivänä, sunnuntaina 7. elokuuta huutokaupan yhteydessä kaupattiin myös Bayerncarin Mercedes-Benz clk320 Elegance Cabrio.

– Pohjalaisittain komiasti kaupattiin huutokaupan päätteeksi vielä Mersu. Tämä oli ensimmäinen kerta Asuntomessujen historiassa, kun järjestimme tämän kokoluokan huutokaupan, Salmi jatkaa.