Herukan sisustuksessa on huomioitu pienen talon muuntautumiskyky

Herukka on kahden aikuisen kompakti omakotitalo. Yhtenäinen keittiö ja olohuone luovat viihtyisät puitteet yhdessäololle. Olohuoneesta avautuu terassi talon sisäpihalle, missä voi omassa rauhassa nauttia aamukahvit. Suojaisa helppohoitoinen piha hyötypuutarhalla ja autotalli lämpimillä varastotiloilla lisäävät asumismukavuutta. Herukan sisustuksessa on huomioitu pienen talon muuntautumiskyky.

Talossa valloillaan olevat juhlat ovat pyöräyttäneet perinteisen huonejärjestyksen uusiksi. Herukan sisustuksessa näkyy monen taiteilijan kädenjälki, kuten Heikki Viinikaisen, Camilla Mobergin, Emmi Vuorisen, Mirjami Rajamäen sekä monien muiden. Musiikin rytmit, taide ja värienkirjo tuovat vierailijan juhlien keskelle. Vierailu Herukassa on elämys, missä on huomioitu kaikki aistit.

Talon sisustus elää ja muuttuu läpi messujen, jolloin vierailijoilla on aina jotain uutta nähtävää. Herukan ei niin perinteisellä sisustuksella halutaan antaa vaihtoehtoja jo pitkään valloilla olleelle skandinaaviselle vaalealle sisustukselle sekä inspiroida ihmisiä sisustamaan kotinsa juuri sellaiseksi kuin itse haluavat. Herukassa todella näkyy, more is more.

Lisätiedot:

Marjut Tolonen
044 7222 181
[email protected]

Annika Leppänen
044 776 4004
[email protected]

www.norddesign.fi
facebook.com/NordDesign.fi
instagram @norddesing_finland