Tutustu Hartelan tulevaan Jätkäsaaren kohteeseen yläilmoista!

Tulevana lauantaina ja sunnuntaina 8.-9.9. pääsee tutustumaan Hartelan tulevaan Jätkäsaaren kohteeseen ja ihastelemaan samalla maisemia 16. kerroksesta nosturin nokasta tai virtuaalisesti maan tasalta.

Lauantaina 8.9. ja sunnuntaina 9.9. paikalla on klo 15-17 henkilönostin, jolla pääsee säävarauksella katsomaan kerroskohtaisia maisemia aina ylimpään 16. kerrokseen eli 50 metriin asti. Yksi nosto kestää n. 20 minuuttia. Varaukset nosturiin tapahtuvat paikan päällä lauantaina 8.9. alkaen klo 10. Paikkoja rajoitetusti.
Vaikka korkealle kurkottaminen ei olisikaan juttusi, kannattaa silti tulla paikalle. Pisteellämme pääset katselemaan kohdetta ja maisemia virtuaalisesti myös maan tasalla.Osoite: Bermudankatu 1 (Bermudankadun ja Bahamankadun risteyksen lähellä, Atlantinkadun puolella).

Hartelalla on myös teltta Kaupunkielämää Jätkäsaaressa -tapahtuma-alueella, jossa esitellään kohteita lauantaina 8.9. sekä sunnuntaina 9.9. klo 10-14 välisenä aikana teltalla. Voit osallistua myös teltalla Instagram-kisaan, jossa arvotaan osallistujien kesken Hartela-Jopo.

Lisää aiheesta>>

Katso myös muut Kaupunkielämää Jätkäsaaressa -tapahtuman talo- ja asuntoesittelyt, asiantuntija- sekä viihdeohjelma Asuntomessut-sovelluksesta, joka löytyy Appsotresta ja Google Play -kaupoista.