Golf on luonteva jatkumo keihäänheittäjän uralle

Atlantan Olympialaisissa keihäänheitosta kultaa ottanut Heli Rantanen osallistui maanantaina 6. elokuuta Asuntomessujen järjestämään perinteiseen asuntomessugolfiin. Rantasen mielestä golf on luonteva jatkumo keihäänheittouralle.
– Golfissakin saa taistella itseään vastaan. Yksilölajitausta vaikuttaa siihen, että olen tottunut treenaamaan ja kilpailemaan yksin. Golfissa viehättää se, että itse mokaa suorituksen, hän mietti.
Rantasen kanssa samassa ryhmässä asuntomessugolfissa pelasivat Mari Nuutila ja Virpi Nieminen. Muuramen Golfseurassa pelaava Rantanen onnistui tekemään päivän aikana birdien ja toinenkin oli Niemisen mukaan lähellä.
– Sain hyvällä omallatunnolla korkata birdie-pullon, Rantanen nauroi.


Kesään kuuluu Asuntomessuja ja OlympialaisiaHB Kivitalot Oy:llä työskentelevä Heli Rantanen on poikennut Asuntomessuilla Tampereen Vuoreksessa harva se päivä. HB Kivitalot Oy on kohteen 23, Villa Rusko, näytteilleasettaja. Työn puolesta Rantanen on tutustunut varsinkin messualueen pihoihin.
– Alueella on kivoja pieniä pihoja, joihin on panostettu ja joista on tehty hyvin toimivia kokonaisuuksia. Pienikin piha on laitettu ihan tip top kuntoon ja se on ollut hienoa huomata.
Rantanen pitää vihreän puutarhakaupungin ideasta ja alueen tiiviistä suunnittelusta. Toisaalta tiivissä rakentamisessa on omat haasteensa, koska asukkaat ovat hyvin lähellä toisiaan. Messuvieraille alue on kuitenkin näppärä ja helposti kierrettävissä.


Asuntomessujen ohella Rantasen kesään kuuluu tiiviisti Olympialaisten seuraaminen.
– Olen aika kaikkiruokainen ja kiinnostunut kaikista lajeista. Kuviokellunta ehkä jää katsomatta.
Rantanen on lähdössä viikon lopulla katsomaan Lontoon Olympialaisia. Ohjelmassa on ainakin miesten keihään ja käsipallon finaali.
– Purjehduksesta voisi tulla mitali Suomeen. Ja miesten keihäästä, Rantanen arvelee.


Olympialaisia voi seurata tiistaista alkaen myös Asuntomessuilla, sillä messuravintolaan on pystytetty kuuden screenin kisakatsomo Olympialaisten ja Asuntomessujen viimeisen viikon ajaksi. Lempilajiaan voi pysähtyä katsomaan vaikkapa ruokailun tai kahvittelun lomassa.


Asuntomessut Tampereella on avoinna 12. elokuuta asti päivittäin kello 10–18.


Lisätiedot:
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kari Salmi, Suomen Asuntomessut, puh. 0500 350 021


Tiedotteeseen liittyvä kuva löytyy Asuntomessujen kuvapankista osoitteesta: https://vanha.asuntomessut.fi/image-gallery/246