Torstaina 26.7. pidennetty ilta: messualue auki klo 21 saakka

Torstaina 26.7. on Asuntomessujen kolmas pidennetty ilta, jolloin messualue on auki kello 21 saakka. Päivän aikana AsukasAreenalla kuullaan keskustelu älykotiratkaisuista kello 12 ja pidennetyn illan loppupuolella messujen keskipisteessä esiintyy Elias Kaskinen & Päivän Sankarit kello 19.

Messualue ja kaikki messukohteet ovat auki klo 21 saakka. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Messuilta on mahdollista poistua päivän aikana ja palata takaisin, pyytämällä messuportin järjestyksenvalvojilta leiman käteensä. Näin kävijän on mahdollista palata kuuntelemaan pidennetyn illan artistia.

Älykodissa rutiinit hoituvat kuin itsestään

Päivän aikana kuullaan Tulevaisuusviikon teeman mukaisesti keskustelu Telian järjestämä keskustelu älykotiratkaisuista kello 12.00 alkaen. Otsikolla Sinunkin kotisi voi olla älykäs puhutaan siitä, että älykotiratkaisut eivät tarkoita futuristisia vempaimia, vaan tuttuja arkisia asioita, kuten kodin lukitusta ja valaistusta. Ajankohtaisesta aiheesta keskustelevat alan asiantuntijat Ernest Lawsonin johdolla. Keskustelussa mukana ovat:

Panu Hallfors, Head of Digital and Service Solutions, Abloy
Timo Kivi, Sales Director, Fortum SmartLiving
Kimmo Ahvenlampi, Business Development Manager/Division X, Telia Company
Kimmo Rönkä, tulevaisuuden asumisen asiantuntija, Osuuskunta Suomen Asuntomessut

Ilmoittaudu tilaisuuteen täältä – ensimmäiselle 20:lle ilmoittautuneelle tarjoamme sisäänpääsyn Asuntomessuille.

Älykotiratkaisuihin messuilla voi tutustua muun muassa kohteessa 2, Telian Älykoti. Ensiaskel kohti rennompaa arkea ja helpompaa elämää on älyn tuominen kotiin. Kohteessa voi tutustua älykodin laitteisiin sekä selvittää, kuinka ihan jokainen voi hankkia älykkään kodin helpottamaan arkea.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit esiintyy messujen AsukasAreenalla

Suomen lupaavimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Elias Kaskinen julkaisi yhtyeineen esikoislevynsä 2015. Lohjalaissyntyinen Elias Kaskinen on uuden sukupolven biisintekijä, joka tekee itse kappaleet ja toimii yhtyeen karismaattisena keulakuvana.

Yhtye nousee AsukasAreenan lavalle Asuntomessuilla Porissa torstaina 26.7. kello 19.00.

Elias Kaskinen tunnetaan yhtyeensä lisäksi myös Alasti-klubin vetäjänä, jonka vieraina ovat käyneet muun muassa Anssi Kela, Jenni Vartiainen, Kasmir ja monet muut tähdet.