Autokauppias yllätti – Asuntomessujen huutokauppaan myös auto!

Asuntomessut Seinäjoella on ollut tänä kesänä myös auto- ja venenäyttely. Bayerncar on tuonut messualueelle useita eri automerkkejä ja -malleja ja rannassa on päässyt ihailemaan alueen laituriin tuotuja veneitä. Veneet on tuotu messuille Bayerncarin, Jokiniemi Motors Oy:n ja Moto Seinäjoki Oy:n toimesta.

– Messuvieraat ovat olleet iloisen yllättyneitä esillä olevista autoistamme. Toimme paikalle myös kilpakalustoa rata-SM-sarjasta ja sitä on pysähdytty ihmettelemään, Joni Nelimarkka Bayerncarilta kertoo.

Asuntomessujen näytteilleasettajat kertovat, että kauppa on käynyt tänä vuonna hyvin Asuntomessuilla. Esimerkiksi Skaalalla on tuotteita kahdeksassa messukodissa ja lisäksi oma osasto. Skaalan myyntipäällikkö Pekka Nimell kertoo messuvieraiden olleen tänä vuonna erityisen kiinnostuneita heidän korjausrakentamistuotteistaan, ja kertoo että kauppa on käynyt. Myös Bayerncarin Joni Nelimarkka on erittäin tyytyväinen.

– Olemme myyneet messujen aikana parikymmentä autoa. Kyllä täällä ihan selvästi on pohjalaisen tekemisen meininki ollut koko kolmen viikon ajan. Somessa on myös ollut hyvä pöhinä, Nelimarkka kertoo.

Tänä vuonna aloitettu uusi yhteistyö on sopinut sekä Asuntomessuille että Bayerncarille. Yhteistyöhön on kuulunut erilaisia tempauksia. Yksi niistä liittyy sunnuntaina järjestettävään huutokauppaan. Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki vetää huutokauppaa 7.8. kohteessa klo 13 jossa huudettavissa on yhden messutalon koko sisustus. Bayerncarin Joni Nelimarkka lupasi lisäksi tuoda Asuntomessuille huutokaupattavaksi auton.

– Päätettiin lähteä isolla vaihteella mukaan! Ei mitään hintavarauksia ja kyseessä on ihan kunnon auto. Sen voi huutaa omaksi tulemalla sunnuntaina huutokauppaan Asuntomessuille Seinäjoelle, Joni Nelimarkka kehottaa.

Ennakkohuutoja voi tehdä netissä: https://huutokauppa.vanha.asuntomessut.fi/auction/mercedes-benz

Asuntomessut Seinäjoella 8.7.–7.8.2016 avoinna joka päivä klo 10–18. Asuntomessujen viimeisenä päivänä järjestettävä huutokauppa pidetään klo 13 kohteessa 38. Huutoja voi tehdä ennakkoon netissä osoitteessa https://huutokauppa.vanha.asuntomessut.fi/

 Käy tekemässä ennakkohuutoja tälle autolle: https://huutokauppa.vanha.asuntomessut.fi/auction/mercedes-benz

IMG_8762_fb

Osta liput Suomen kodikkaimpaan tapahtumaan netistä!

Nappula_ostaliput