Asuntomessut Seinäjoella – teemareitit on julkaistu!

Asuntomessuilla Seinäjoella voi tutustua messuihin kolmen eri teemareitin avulla. Ja kun ollaan Pohjanmaalla liikutaan teemareiteilläkin pohjalaisessa hengessä. Emäntien reitti, Isäntien reitti sekä Duudsonit Activity Park -teemareitti kierrättää messuvierasta tutustumaan messujen kohokohtiin jokainen oman näkökulmansa puitteissa.

Duudsonit Activity Park -reitti

Duudsonit Activity Parkin reitillä messuvieraat voivat muun muassa kokeilla tikanheittoa Jarpin tarratikkataululla, kisailla porukalla polkuautoilla ja kokeilla pärjäämistään kanttia vaativassa kummarilätäsyssä. Reitin aktiviteetit soveltuvat koko perheelle.

Emäntien reitti

Emäntien reitillä tutustuttavana on kotimaisia ja pohjalaisia sisustuksia ja mukana on muun muassa kohde, jonka sisustuksen talon emäntä on suunnitellut itse. Reitillä voi poiketa vaaleanpunaiseen hevosharrastajan kotiin ja ihastella kuvitteellista, kabareediiva Zazalle sisustettua asuntoa, jonka sisustuksesta vastaa Seinäjoen kaupunginteatteri. Multasormille reitillä on persoonallisia pihoja ja pihavinkkejä.

Isäntien reitti

Isäntien reitillä messuvieraat voivat ihailla messualuetta korkeammalta, Periskooppitorni-näkötornista, sekä piipahtaa Kyrkösjärven rannalla olevaan venenäyttelyyn. Reitiltä löytyy Bayerncarin hienoja menopelejä, kiinnostavia saunoja, talojen isäntien omia soppia musavehkeineen ja kohde, jonka kolme sukupolvea on rakentanut yhteistyössä paikallisen rakennusliikkeen kanssa pitkästä tavarasta.

Teemareittikarttoja on saatavilla messujen aikana messualueella sijaitsevasta info-pisteestä, puukerrostalo Mäihässä sijaitsevasta messutoimistosta sekä Seinäjoen osastolta. Kartat julkaistaan ennen messuja myös PDF-tiedostoina Asuntomessujen verkkosivuilla osoitteessa www.vanha.asuntomessut.fi.

Osta liput Asuntomessuille ennakkoon >>