Asuntomessut Porissa 2018 -tapahtuma työllistää yli 400 työntekijää

Yksi kesän suurista työllistäjistä Porissa on Asuntomessut -tapahtuma, jonne kesätyöntekijöitä palkataan usean työnantajan voimin.

Porin kaupunki hakee Asuntomessuille noin 20 kesätyöntekijää erilaisiin opastus- ja järjestelytehtäviin. Osuuskunta Suomen Asuntomessut niin ikään työllistää kesällä Porissa parikymmentä työntekijää lipunmyynnissä sekä yleisöopastuksessa messualueella. Messualueen ravintolapalvelut tuottava Casseli hakee messuille Poriin noin 40-50 työntekijää pikaruoka-, kahvila- ja ravintolapisteisiin.

– Osassa tehtävistä on ikäraja, mutta paikkoja on tarjolla myös alle 18-vuotiaille, kertoo Asuntomessut Porissa 2018 -projektikoordinaattori Susanna Kivimäki.

Ensi kesänä Asuntomessuilla on erityisesti matkailu-, ravintola- ja kaupallisen alan opiskelijoille paljon kesätöitä tarjolla. Lisäksi messualueen näyttelykohteiden näytteilleasettajat työllistävät erilaisissa opastus- ja myynti- ja markkinointitehtävissä. Näytteilleasettajat rekrytoivat itsenäisesti työntekijänsä erilaisilla työnhakukanavilla sekä omilla verkkosivuillaan ja sosiaalisen median kanavissa.

Porin kaupungin tarjoamat kesätyöt Asuntomessuille tulevat hakuun keskiviikkona 24.1.2018. Hakuaika on kolme viikkoa. Ohjeet kesätyöhakuun löytyvät osoitteesta vanha.asuntomessut.fi/pori. Osuuskunta Suomen Asuntomessujen kesätyöhaku alkaa tammikuun lopussa.

Asuntomessut Porissa 2018 -toimisto, Osuuskunta Suomen Asuntomessut ja Casseli ovat yhdessä mukana SataRekry-messuilla Porin Puuvillan kauppakeskuksessa keskiviikkona 24. tammikuuta kertomassa tulevista Asuntomessut Porissa 2018 –tapahtuman kesätyöpaikoista.

– Arviomme mukaan kesätyöpaikkoja on ensi kesän messutapahtumassa tarjolla parisataa. Messualueella työskentelee kuukauden aikana yli 400 työntekijää, iloitsee Kivimäki.