Asuntomessut ja messupaikkakuntien messutoimistot toivottavat hyvää joulua!

Seinäjoen messualueella rakentajat pakertavat sisätöissä

”Joulupukin yhtenä uutena matkakohteena on Seinäjoen asuntomessualue Pruukinranta. Reen parkkeeraus asuntomessualueen valmistuneelle uimarannalle onnistuu vaivattomasti ja lahjojen jako voi alkaa. Messualueella talot ovat lumisateelta suojassa ja messurakentajat pakertavat sisätöissä. Rakentajat pääsevät muuttamaan kohteisiin messujen jälkeen. Joulun aikaan montaa kohdetta valaisevat jouluvalot. Useissa kohteissa pihatyötkin ovat valmiina ottamaan lumen suojaksi istutuksille.
Messualueen kunnallistekniset työt ovat valmistuneet ja ensi vuonna vuorossa ovat viimeistelyt leikkipuistoihin, rannalle, puistoihin ja katualueille. Arkkitehtuuriltaan palkittu periskooppitorni nousee kohti 13m:n korkeutta ja se vihitään toukokuussa käyttöön. Kivirunkoinen rivi-/luhtitalo on saanut rapin pintaansa ja alkuvuodesta puukerrostalo Mäihä valmistuu kerros viikossa. Moni yllätys messuvieraille odottaa vielä paljastumistaan.
Marraskuussa messualueella järjestettiin ensimmäinen lehdistön ennakkoretki, jolle osallistui liki 40 toimittajaa. Osa toimittajista oli tullut katsomaan pitävätkö huhut messujen vauhdikkaasta nousemisesta paikkansa. Kyllä pitivät ja erityisesti alueen luonnonläheisyys ja siihen saumattomasti istuvat messukohteet herättivät vilpitöntä ihastusta.
Vuoden lähestyessä loppuaan toivottaa messutoimisto kaikille yhteistyökumppaneilleen ja ystävilleen kauniin kiitoksen saumattomasta yhteistyöstä ja rauhallista jouluaikaa! Matkamme jatkuu alkuvuonna tammikuussa Matka 2016-messuilla, jossa Asuntomessut on näyttävästi esillä yhdessä Etelä-Pohjanmaan Matkailun kanssa Komia-osastolla. Nähärähän messuilla!”
Toivottaa Seinäjoen messutoimisto: projektipäällikkö Kirsi, tiedottaja Pekka, projektikoordinaattori Maarit ja aluevalvoja Ari

 

Mikkelissä rakentajat pääsevät huhtikuussa tonteille
”Työt Mikkelissä Kirkonvarkauteen rakennettavalla asuntomessualueella ovat sujuneet ennnakoitua nopeammin, joten rakentajamme pääsevät tonteilleen jo huhtikuussa 2016. Tontteja on vielä muutamia jäljellä, joten jos oma koti Saimaan rannalla on Sinun unelmasi, niin katso tarkemmat tonttiesittelyt sivustolta www.saimaansivu.fi/kirkonvarkaus
Kulunut syksy on ollut täynnä säpinää ja sidosryhmätapaamisia. Aluevalvoja ja tiedottaja ovat asettautuneet toimistoomme ja kaupunkimme on saanut uuden johtajan. Vuosi 2017 tulee olemaan oikea supervuosi; samaan aikaan kun päämajakaupungissamme juhlitaan Suomi 100 –juhlavuotta sekä Marsalkka Mannerheimin syntymää, antaa asuntomessukesä meille hienon tilaisuuden tuoda esiin kaikkea sitä, mistä me Mikkelin seutukunnassa voimme olla ylpeitä.
Hyvää Joulun aikaa ystävät ja tervetuloa Mikkeliin vieraaksemme jo ennen vuotta 2017, mutta nähdään viimeistään silloin!”
Toivoo koko Mikkelin asuntomessutoimiston tiimi:
kuvassa vasemmalta oikealle projektikoordinaattorimme Piia, tiedottaja Piia, aluevalvoja Pekka sekä projektipäällikkö Heikki.

 

Porissa valmistaudutaan messualueen kunnallistekniikan rakentamiseen
”Porissa vuoden 2018 asuntomessupaikkakunnalla valmistaudutaan tulevan vuoden koitoksiin projektisuunnittelulla ja aikatauluilla. Kun joulusta on kulunut puoli vuotta, on kesä 2016 ja Kirjurinluodon edustan juhannuskokon loimu näkyy messualueelle, on Porissa tonttihaku ja kunnallistekniikan rakentaminen käynnissä. Porin messutoimisto toivottaa kaikille oikein hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!”
Toivottaa projektipäällikkö Kari-Matti

 

Kouvolassa julkaistaan tammikuussa ideakilpailun voittaja
”Kouvolassa Pioneeripuiston asuntomessualueen suunnittelu on alkanut ideakilpailulla. Tammikuussa 2016 ratkeavan kilpailun ehdotuksiin voi tutustua Kouvolan kaupungin nettisivuilla www.kouvola.fi/asuntomessut. Kilpailun jälkeen Pioneeripuiston suunnittelu jatkuu asemakaavan muutoksella.
Pioneeripuistossa ei vielä rakenneta, mutta messuprojekti on vahvasti käynnissä.
Ihanaa joulunaikaa ja kodikasta vuotta 2016!”
Toivottaa projektipäällikkö Sanna

Osuuskunta Suomen Asuntomessut toivottaa rauhallista joulua
ja onnea vuodelle 2016!

Suomen Asuntomessut on perinteisesti lahjoittanut
joulukortteihin suunnatut varat lasten ja lapsiperheiden hyväksi. Tänä vuonna
lahjoitimme joulukorttirahat Hyvä joulumieli –keräykseen.

Lue lisää keräyksestä täältä:

https://www.punainenristi.fi/hyva-joulumieli