Asuntomessulippuja saa nyt myös Ticketmasterilta

Asuntomessut järjestetään kesällä Mikkelissä 14.7.-13.8. Messujen ennakkolipunmyynti on alkanut ja tehostuu entisestään kun yhteistyö Suomen Asuntomessujen ja Ticketmasterin kanssa käynnistyi. Ennakkolippuja myydään nyt sekä verkkokaupassa että Tickermasterin toimipisteissä kautta maan.

– Haluamme tarjota elämyksellisen kokemuksen kesäisessä Mikkelissä messuvieraillemme ja tarjota myös mahdollisuuden etuihin ennakkolipun ostajille sekä parantaa messukokemusta vaivattomalla sisäänpääsyllä. Yhteistyö Ticketmasterin kanssa on siis meille luonteva tapa, toteaa Suomen Asuntomessujen myynti- ja markkinointijohtaja Ville Toriseva.

Ticketmaster laajentaa toimintaansa perinteisistä tapahtumalipuista myös muihin lipputuotteisiin. Viimeisimpinä valikoimaansa tulleina pääsylippuina Ticketmaster on aloittanut mm. Asuntomessutapahtuman lipunmyynnin.

– Olemme laajentaneet määrätietoisesti myyntivalikoimaamme konsertti- ja tapahtumalippujen lisäksi myös muille uusille osa-alueille. Messu- ja huvipuistoliput ovat tästä hyvä esimerkki, kertoo Ticketmaster Suomen markkinointijohtaja Sami Verno.

Kesä on muutoinkin vilkasta aikaa lippukaupoille. Sadat tuhannet suomalaiset vierailevat sankoin joukoin kesätapahtumissa, kuten musiikkifestivaaleilla, kesäteattereissa ja urheilukatsomoissa.

– Suosittuihin kesätapahtumiin kannattaa hankkia liput hyvissä ajoin. Ostamalla liput ennakkoon voi varmistaa itselleen nopean ja vaivattoman sisäänpääsyn, sekä ylipäätänsä varmistaa pääsyn haluamaansa tapahtumaan, Verno jatkaa.

Asuntomessuliput Ticketmasterin verkkokaupasta tästä

 

Lisätiedot medioille:

Ville Toriseva, myynti- ja markkinointijohtaja, Suomen Asuntomessut, p. 040 861 5414, [email protected]

Sami Verno, markkinointijohtaja, Ticketmaster Suomi, p. 040 831 9497, [email protected]