Asuntomessujen kotimaisissa A la Carte- ja Petra-keittiöissä yhdistyvät ajattomuus ja persoonallisuus A la Carten Rigato-keittiö

Petra-keittiökalusteet ovat Kouvolan Asuntomessuilla kahdessa Keittiömaailman suunnittelemassa kohteessa: Ainoakodin Villa Landessa (kohde nro 23) ja Jukkatalon Ainassa (kohde nro 32). Molempien kohteiden materiaalivalinnoissa on panostettu ajattomuuteen ja kestävyyteen.

A la Carte- ja Petra-keittiöt valmistavan Novart Oy:n tuotepäällikkö, sisustusarkkitehti SIO Eeva Kokkonen korostaa materiaalivalintojen merkitystä keittiösuunnittelussa:
– Tämän vuoden tärkein keittiötrendi on vastuullisuus. Keittiön on kestettävä aikaa ja elämää. Valinnoissa kannattaa panostaa laadukkaisiin ja ilmeeltään ajattomiin materiaaleihin. Persoonallisuus tulee jo luonnostaan keittiön varusteista ja henkilökohtaisista esineistä. Niitä on helpompi vaihtaa, kun mieli ja trendit muuttuvat.

Ainoakodin Villa Landen maalaisromanttisessa keittiössä persoonallisuutta tuo korostettu esillepano. Saarekkeen jatkeena olevaan Petran Willa-avopäätyyn sekä yläkaappien lasivitriineihin saadaan tärkeimmät esineet näyttävästi esille. Jukkatalon Ainassa persoonallista kontrastia tuovat rosteriset kodinkoneet ja metalliset Stage-avohyllyt.
Kotimainen keittiö on vastuullinen valinta
Eeva Kokkonen korostaa myös toista näkökulmaa vastuullisuudesta:

– Sillä, mistä keittiö hankitaan, on merkitystä. A la Carte- ja Petra-keittiöt ovat Avainlippu-tuotteita, jotka valmistetaan Nastolassa. Työllistämme Suomessa, eivätkä kuljetusmatkat ole pitkiä. Valitsemme puutoimittajamme tarkoin ja panostamme materiaaliemme vähäpäästöisyyteen ja turvallisuuteen.

A la Carten uutuuskeittiö Rigato esillä sisustus- ja rakentajahallissa
A la Carten kevään uutuuskeittiö Rigato on Asuntomessuilla nähtävillä valkaistun tammen sävyssä. Skandinaavista ylellisyyttä huokuvan Rigato-keittiön ilme on linjakas. Massiivitammisessa ovimallissa vedikkeettömyys tuodaan esille hienovaraisesti, sillä oven jokainen puusäle toimii vetimenä. Ovimalli on saatavilla myös luonnonvärisenä tammena ja mustana. Rigato on esillä myös seuraavissa Keittiömaailman myymälöissä: mustana Tampereen Ratinassa, Vantaan Tammistossa ja Porin Iskussa sekä valkaistun tammen sävyssä Lahdessa ja Tampereen Rieväkadulla.

Keittiömaailman messukohteiden materiaali- ja tuotetiedot: keittiomaailma.fi/asuntomessut2019

Lisätietoja:
Mallistouutuudet: tuotepäällikkö Eeva Kokkonen, [email protected], puh. 040 709 9466
ja Maarit Haapakoski, kaupallistamiskoordinaattori, [email protected], puh. 0400 606 430
Keittiömaailman palvelut ja tuotteet: Keittiömaailma Kouvola Isku, kauppias Anne Rönkkö,
[email protected], puh. 050 462 8087
Kuvapyynnöt: [email protected]