Asuntomessujen kävijöistä 93 prosenttia pitää messuja onnistuneina

Messututkimuksen mukaan 93 prosenttia Hyvinkäällä Asuntomessuilla vierailleista piti messuja erinomaisina tai hyvinä.  Kiitosta saivat erityisesti bussikuljetukset, messuoppaat, hieno alue ja monipuoliset kohteet.


Vastaajat pitivät myös siitä, että esillä on paljon tavallisia taloja normaalituloisille suomalaisille. Tutkimukseen vastasi 4250 messuilla vieraillutta henkilöä ja sen toteutti Sanoma Digital.


Messuilla tähän mennessä vierailleista henkilöistä yli 50 prosenttia asuu Uudellamaalla. Yksittäisistä kaupungeista eniten vieraita on saapunut Helsingistä (10,1 %) ja Hyvinkäältä (9,1, %).


Kävijäperheistä 21,8 % aikoo remontoida omakotitalon lähivuosina. Omakotitalon rakentamista suunnittelee 17,2 % kävijöistä ja 41,3 % aikoo tehdä remonttia lähivuosina. Suosituimmat remontointikohteet ovat keittiö, kylpyhuone ja sauna. Myös pihan kunnostaminen ja sisustaminen kiinnostavat.


Kävijöistä 13,6 % on kiinnostunut Hyvinkäästä asuinpaikkakuntana ja 18,4 % matkailukohteena. Kiinnostavana Hyvinkään kaupunkia piti kolme neljästä kävijästä. Yleismielikuva oli 59 % mielestä positiivinen, 31 % mielestä neutraali ja vain 10 % mielestä negatiivinen. Vastaajille Hyvinkäästä tulee ensimmäisenä mieleen Sveitsin ulkoilualue, asuntomessut ja rautatiemuseo.


Asuntomessut Hyvinkäällä 2013 –tapahtuma jatkuu aina sunnuntaihin 11.8. asti. Tähän mennessä messuilla on vieraillut lähes 89 000 maksanutta henkilöä.


 


Lisätietoja:


Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kari Salmi, Suomen Asuntomessut,
[email protected], p. 020 7437 706