Asuntomessujen avajaisviikonloppu vietetty – teemaviikot käynnistyvät

Asuntomessut ovat parhaillaan käynnissä Mikkelissä. Asuntomessut avasi perjantaina 14.7. oikeusministeri Antti Häkkänen. Avajaisviikonloppua vietettiin perjantaista sunnuntaihin ja Asuntomessuilla vieraili messuvieraiden lisäksi myös paljon julkisuudesta tunnettuja henkilöitä. Perjantaina messuravintolassa viihdyttävän keikan veti Stig. Myös Alvradagin perustajakaksikko Kimmo Ojanen ja muusikko Lauri Ylönen nousivat perjantaina AsukasAreenalle puhumaan älyasumisesta.

SuomiAreenan keskustelut jatkuivat lauantaina Asuntomessuilla ja Asuntomessujen AsukasAreenalla asumisesta ja hyvinvoinnista keskustelemassa olivat presidenttiehdokas Pekka Haavisto, toimittaja Kimmo Ohtonen, kaupunkimaantieteen professori Mari Vaattovaara ja professori Liisa Tyrväinen. Keskustelua veti Huomenta Suomesta tuttu juontaja Juhani Henriksson. Keskustelun voi katsoa jälkikäteen katsomosta:

https://www.katsomo.fi/#!/jakso/33001006/suomiareena/790189/suomiareena-goes-asuntomessut-selvittaa-mista-asumisen-hyvinvointi-syntyy

Sunnuntaina paikalliset mikkeliläiset poliitikot nousivat lavalle yhdessä ja erikseen ja Asuntomessuilla keskusteltiin koko päivä asumisesta Mikkelissä. Päivän pääpuheenvuoron piti maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä.  Maanantaina 17.7. käynnistyvät Asuntomessujen teemaviikot.