Asuntomessuilla Tampereella kävijäennätys – lippukassoilla riitti vilskettäKuten useana aiempanakin vuotena, kolmannen messuviikon viikonloppu toi Asuntomessuille kävijäennätyksen. Kävijöitä oli lauantaina 4. elokuuta 6040. Yhteensä Asuntomessuilla Tampereella on vieraillut 104 667 messuvierasta.
– Aamun sää oli hiukan harmaa ja kolea, joten ihmiset eivät suunnanneetkaan mökeille vaan lähtivät Asuntomessuille. Sää oli messujen kannalta ihanteellinen, ja iltapäivällä aurinko paistoi jo pilvettömältä taivaalta, Suomen Asuntomessujen markkinointi- ja viestintäjohtaja Kari Salmi totesi.


Aamupäivällä kello yhdentoista aikaan Asuntomessuille saapui 100 000. kävijä Pohjanmaalta. Iltapäivää kohti vauhti kiihtyi ja lippukassoilla riitti vilinää.
Kokkolasta yhdessä vaimonsa ja lapsensa kanssa Asuntomessuille saapunut Joni Hakala kertoi hakevansa messuilta ideoita omaan, rakenteilla olevaan taloonsa. Nelihenkisen perheen isä totesi, että rakentamispuuhista saa hyvää lepoa viettämällä pari yötä Tampereella.
– Messuilla oli hyvä sää ja paikka on mukava ja rauhallinen, Hakala sanoi.Asuntomessut Tampereella on avoinna 12. elokuuta asti päivittäin kello 10–18.Lisätiedot:
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Kari Salmi, Suomen Asuntomessut, puh. 0500 350 021
Tiedotteeseen liittyvä kuva löytyy Asuntomessujen verkkosivuilta osoitteesta https://vanha.asuntomessut.fi/image-gallery/246