Asuntomessuilla Seinäjoella Lakean arvonnassa palkintona asunnon käsiraha

Lakea Oy järjestää Asuntomessuilla Seinäjoella 8.7.–7.8.2016 kilpailun, jossa voi voittaa yli 9 000 euron arvoisen käsirahan Mäihä-messuasuntoon.

Asuntomessuilla Seinäjoella esitellään puukerrostalokohde Mäihä, jonka näytteilleasettaja on Lakea Oy.

Lakean messuarvonnan palkintona on 9 050 euron arvoinen Omaksi-maksu Asunto Oy Seinäjoen Mäihän asunnosta (1 huone, keittiö ja alkovi, 38,5 m2).
– Paitsi, että olemme rakentamisratkaisujen edelläkävijä Suomessa, kehitämme koko toimialaa myös luomalla uusia asumisen rahoitusmalleja. Omaksi-mallimme on uudenlainen tapa hankkia omistusasunto ilman korkeita asumiskuluja, kertoo Lakea Oy:n toimitusjohtaja Timo Mantila.

Asukas maksaa Omaksi-asunnosta seitsemän prosentin omarahoitusosuuden ja loppurahoitus on valtion takaamaa yhtiölainaa. Vuokraa maksaessaan asukas lyhentää tätä lainaa ja säästää asuntoa itselleen.

– Omaksi-ratkaisu sopii mainiosti nuorille, lapsiperheille, keski-ikäisille, senioreille – kaikille niille, jotka haluavat päästä kiinni omaan asuntoon tai niille, jotka haluavat käyttää rahaa elämiseen korkean asuntolainan sijaan, toteaa Mantila.

Messupalkinto oikeuttaa voittajan tekemään Lakean kanssa Omaksi-vuokrasopimuksen Asunto Oy Seinäjoen Mäihän asunnosta A 1. Sopimus on tavanomaista laajempi vuokrasopimus, joka oikeuttaa lunastamaan asunnon omaksi sopimuskauden jälkeen.
– Eikä hätää, mikäli voittaja ei itse asuntoon muuttaisikaan, sillä Omaksi-asunto on oiva sijoituskohde. Vuokrasopimuksen voi myydä siihen liittyvine oikeuksineen tai asunnon voi vuokrata edelleen. Lakea voi tarjota voittajalle myös huoneiston vuokraus- ja hallintopalvelut. Itse asiassa voittosumma kasvaa sitä suuremmaksi, mitä kauemmin voittaja pitää asuntoa itsellään, Mantila täsmentää.
Pohjoismaiden ensimmäinen PEFC-talo
Puukerrostalo Mäihä on ensimmäinen PEFC-sertifioitu rakennuskohde Pohjoismaissa.

– PEFC-sertifioinnilla varmistetaan, että puutavara on laillista ja peräisin kestävästi hoidetuista metsistä. Maailmalta on saatu hyviä tuloksia tästä projektisertifioinnista, ja olemme valtavan iloisia, että saamme kunnian olla ensimmäinen PEFC-sertifioitu pohjoismaalainen toimija, Mantila sanoo.

Asuntomessujen Mäihä-puukerrostalokohteessa on 28 asuntoa, joista 10 on yksiöitä ja 18 kolmioita.

Asuntomessut järjestetään Seinäjoen Pruukinrannan messualueella 8.7.-7.8.2016.

Palkinnon arvonnan suorittaa huutokauppakeisari Aki Palsanmäki su. 7.8. Mäihän parkkipaikalla n. klo 15.30


Lisätietoja arvonnasta ja osallistuminen: https://mooh.fi/lakea

Lisätietoja Omaksi-asunnoista: https://www.lakea.fi/Lakean-Omaksi-asunto

Lisätietoja PEFC-sertifioinnista: https://www.pefc.fi/media/Maeihae-puukerrostaloa_koskeva_PEFC-sertifikaatti_Lakealle.pdf