Asuntomessuilla allas auki uimareille ja vesipisteitä janoisille

Aurinkoisen päivän vietto Asuntomessuilla Porissa voi olla virkistävä. Messuilla avataan uudelleen uima-allas kävijöille sekä yleisön maksuttomaan käyttöön neljä vesipistettä, joissa voi täyttää oman juomapullon. Vesipisteet sijaitsevat jokaisen WC:n yhteydessä ja niitä on ympäri aluetta.

– Olemme kuulleet asiakkaiden toiveita ja nyt avaamme vesipisteitä kävijöille. Nesteytyksestä on tärkeä huolehtia näin kuumina päivinä, kertoo operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Uima-allas avoinna päivittäin kello 12-16

Messujen Mammuttitalon kohteessa 23. Luoto pääsee taas keskiviikosta 25.7. eteenpäin uimaan päivittäin kello 12-16. Nordic Pool Systemsin uima-altaalle mahtuu kerrallaan 5 henkilöä uimaan. Uima-allas pidetään suljettuna, mikäli sateet tai ukkoset uhkaavat aluetta.

– Altaalle pääsevät uimaan kaikki uima-asuiset kävijät ja lapset vanhempiensa kanssa. Ei muuta kuin OPM eli oma pyyhe mukaan ja messuille, naurahtaa projektipäällikkö Kari-Matti Haapala.

Porissa tehdään historiaa, kun ensimmäistä kertaa koskaan messukohteen uima-allas avataan kävijöille. Enää ei tarvitse siis pelkästään ihastella pihojen altaita ja paljuja, vaan nyt altaan pääsee myös itse testaamaan. Paikalla on koko ajan uimavalvoja. Kohteen 23. pihasaunan suihku on myös käytössä kaikille uimareille.

Asuntomessut ovat avoinna Porin Karjarannassa joka päivä kello 10.00-18.00, 5. elokuuta saakka.