Kouvolan Asuntomessualueen tonteista varattuna 26

Kouvolassa kesällä 2019 järjestettävien Asuntomessujen tämän kertainen tonttihakukierros on tullut päätökseen. Asuntomessutoimikunta hyväksyi kokouksessaan keskiviikkona 14.3. kuusi uutta tonttihakemusta. Hyväksytyt pientalot rakentuvat Tallipuiston ja Rantakorttelin alueelle sekä Pioneeritien varteen.

Asuntomessualue on vuoden alkupuoliskolla kiinnostanut rakentajia enenevästi, ja Pioneeripuiston messualue on vähitellen täyttymässä. Alueen 35 tontista tällä hetkellä on varattuina 26. Ensimmäisten talojen rakennusurakat ja alueen viherurakointi alkavat heti lumien sulaessa.

”Nyt hyväksytyt hakemukset vahvistavat asuntomessualueen monipuolisuutta ja mukana on varmasti messukesänäkin huomiota herättäviä kohteita. Pioneeripuistosta rakentuu Kouvolan hienoin asuinalue.”, kommentoi projektipäällikkö Sanna Kauppi.

”Suomen Asuntomessujen Asukasbarometri-tutkimuksen mukaan asuntomessualueiden asukkaat ovat tyytyväisimpiä asuinalueeseensa. Kouvolan Pioneeripuistoon rakentuu asuntomessualue, joka tukee alueelle muuttavien asukkaiden hyvinvointia. Ympäristön luonnonläheisyys, hyvät palvelut ja kulkuyhteydet ovat elementtejä, joista hyvä arki muodostuu.”, kommentoi Suomen Asuntomessujen operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää.

Pioneeripuiston messualueella on vielä vapaana joitain tontteja pientalorakentamista varten. Seuraavan kerran tonttihakemuksia arvioidaan toukokuun lopussa. Asuntomessut pidetään Kouvolan Pioneeripuistossa kesällä 2019.

 

Lisätietoja

Sanna Kauppi
projektipäällikkö
p. 020 615 5073
[email protected]

Heikki Vuorenpää
operatiivinen johtaja
p. 050 5316 776
[email protected]

www.vanha.asuntomessut.fi/kouvola

Kouvola on kestävällä tavalla kehittyvä lähes 85 000 asukkaan kaupunki, jossa liikkuminen on sujuvaa ja asuminen edullista. Viihdyt varmasti monipuolisten palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien sekä moni-ilmeisen luonnon keskellä. Tervetuloa tutustumaan ihmeen hienoon Kouvolaan!