Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen: ”Odotamme, että Asuntomessuilla Seinäjoella kaikki on suurempaa kuin muualla”

Apulannan Simo ”Sipe” Santapukki ja Toni Wirtanen vierailivat Asuntomessuilla Seinäjoella perjantaina 4.8. Yhtye esiintyi edellisenä iltana Vauhtiajoilla.

– Oli hyvä keikka! Sää oli sateinen, mutta meidän keikalla ei satanut. 16 vuoteen meidän keikoilla ei ikinä ole satanut, Santapukki ja Wirtanen hymyilevät.

Asuntomessuille miehet lähtivät avoimin mielin, mutta suurin odotuksin.

– Pohojanmaalla kun ollaan, niin odotamme, että Asuntomessuilla Seinäjoella kaikki on suurempaa kuin muualla! Lähdimme tänne aistimaan uusia virtauksia.

Sipe Santapukki mainitsee yhtenä kiinnostavana messukohteena Koskelan Pekan talon. Jo messuvierailun alussa kiinnostusta herätti myös alueen kangasmaasto ja kuntta.

– Hienompaa ja helpompaa kuin nurmikko! miehet toteavat yhteen ääneen.

Miehet etsivät messuilta myös ideoita omaan uudiskohteeseensa. Apulanta osti viime vuonna entisen komentajan talon lakkautetun Heinolan varuskunnan alueelta.

– Rakennus on Venäjän vallan aikainen tiilirakennus. Haluamme remontoida sitä rakennusta ja alueen historiaa kunnioittaen. Messuilla kiinnostavat myös aurinkosähköhommat. Heinolassa tuotamme auringolla oman sähkön käytännössä kokonaan. Nämä ovat niitä tulevaisuuden ratkaisuja, miehet toteavat.

No mikä tekee Apulannan miesten mielestä kodista kodin? Vastaukset tulevat nopeasti.

– Syvä sielunrauha, Santapukki toteaa.

– Rakkaus, Wirtanen sanoo.

 

www.vanha.asuntomessut.fi

#asuntomessut2016