Varaa kesän 2017 messumajoitus nyt!

Yöpuulle kartanoon, mökkiin tai hotelliin?

Mikkelin seudulla voit majoittua viihtyisästi hotellissa tai nauttia lumoavasta Saimaan luonnosta vaikkapa omassa vuokramökissä. Alueelta löytyy satoja vuokramökkejä, camping-alueita, ihania perinnekartanoita ja lisäksi tarjolla on aamiaismajoitusta (b&b), maatilamajoitusta sekä yksityisten kaupunkikoteja. Parasta seudussa onkin sen monipuolisuus niin maisemien kuin vuokramökkienkin suhteen.

Majoitustarjonnassa kannattaa hyödyntää koko Mikkelin seutu. Lähialueemme pienillä paikkakunnilla, kuten esimerkiksi Mäntyharjulla, Hirvensalmella, Pertunmaalla, Kangasniemellä, Puumalalla tai Juvalla on erittäin persoonallisia ja viihtyisiä majoituskohteita. Useimmista kohteista matka-aika Mikkelin keskustaan asuntomessuille on noin puolisen tuntia.

Mikkeli on risteysasema, joten tänne on myös hyvät julkisen liikenneyhteydet. Ja mikä parasta, keskustan ihanat kivijalkaliikkeet sekä suurimmat ostoskeskukset sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä toisistaan. Palkittu kaupunkikeskusta on saanut kiitosta myös torin alle sijoitetuista tilavista parkkitiloista joka helpottaa ostosten tekoa – varsinkin jos majoitut keskustan ulkopuolella.

Hyödynnä yöpymistä seuraava aamu – käväise torikahvilassa  ja nappaa tuoreet herneet tai mansikat kotimatkalle!

Valitse oma suosikkisi: visitmikkeli.fi/majoitus

Ryhmämatkanjärjestäjät ja yhdistysaktiivit

Tehkää ensi kesänä Mikkeliin kahden päivän reissu ja yhdistäkää asuntomessuihin esimerkiksi taidekeskus Salmela Mäntyharjulla tai Butiken på Landet Juvalla. Meille tultaessa jokaisesta ilmansuunnasta löytyy jokin ihana käyntikohde!

Tilaa ryhmämatkan infopaketti: www.saimaansivu.fi/ryhmamatka

Näytteilleasettajat 

Näytteilleasettajamajoitusta kerätään jo ja ilmoitamme syyskuun 2016 aikana varattavat kohteet asuntomessusivustolla.