Paras Sauna -kilpailun säännöt

 

  1. Arvonnan järjestäjät

Osuuskunta Suomen Asuntomessut, Pasilankatu 2, Helsinki

Yhteistyössä

Sauna from Finland ry, Roopensuontie 30, 40530 Jyväskylä

(jäljempänä ”järjestäjät”)

Yhteydenotot arvonnan järjestäjään sähköpostitse osoitteella:

  1. Osallistumisaika

Kilpailu järjestetään 3.8.-30.8.2020. Arvonnassa otetaan huomioon ne arvontapostaukseen tehdyt kommentit, jotka lähetetään kilpailuajan puitteissa.

  1. Arvonta osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistujan on täytettävä myös Instagramin ja Facebookin yleiset käyttöehdot.

Arvontaan osallistutaan jättämällä kommentti Asuntomessujen arvontapostaukseen Instagramissa tai Facebookissa. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun kaikissa arvontapostauksissa ja molemmissa kanavissa.

Arvonnan järjestäjät eivät vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Arvontaan osallistuva vastaa, että hänellä on oikeus myöntää järjestäjille mahdolliset immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuminen loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

Arvonnan järjestäjät pidättävät oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja siihen osallistuessaan, tai jotka ovat rikkoneet Instagramin tai Facebookin käyttöehtoja.

Osallistujan tulee tutustua arvonnan sääntöihin. Osallistumalla arvonnan osallistuja hyväksyy säännöt ja arvonnan järjestäjän päätökset. Arvonnan järjestäjillä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

Arvontaan ei voi osallistua Osuuskunta Suomen Asuntomessujen eikä Sauna from Finland ry:n henkilökunta.

 

 

  1. Palkinnot

Kaikkien arvontapostaukseen kommentoineiden kesken arvotaan saunatuotepaketti, joka sisältää Harvian, Hukka Designin, Luin Livingin ja Osmian saunatuotteita. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin tai Facebookin yksityisviestin kautta. Saunatuotepaketti toimitetaan voittajalle postitse 2 viikon sisällä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, suoritetaan arvonta uudelleen.

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

  1. Arvonnan järjestäjien vastuu

Arvonnan järjestäjät eivät vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjät kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjät myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Kilpailu ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin eikä Facebookiin.

  1. Tietosuoja

Arvonnan järjestäjät eivät kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan arvonnan toteuttamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla tietosuojaselosteesta.