Asuntomessumuisto -kilpailun säännöt

  1. Kilpailun järjestäjä

Osuuskunta Suomen Asuntomessut, Pasilankatu 2, Helsinki

Jäljempänä: Järjestäjä

Yhteydenotot arvonnan järjestäjään sähköpostitse osoitteella:

 

  1. Osallistumisaika

Kilpailu järjestetään Asuntomessujen Facebookissa sekä Instagramissa 14.7.-16.8.2020.

 

  1. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistujan on täytettävä myös Instagramin ja Facebookin yleiset käyttöehdot.

Kilpailuun osallistutaan jakamalla oma Asuntomessumuisto kuvan ja tarinan kera #asuntomessumuisto -hashtagilla Instagramissa tai Facebookissa. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun molemmissa kanavissa.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Kilpailuun osallistuva vastaa, että hänellä on oikeus myöntää järjestäjälle mahdolliset immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuminen loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja siihen osallistuessaan, tai jotka ovat rikkoneet Instagramin tai Facebookin käyttöehtoja.

Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy säännöt ja kilpailun järjestäjän päätökset. Kilpailun järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

Kilpailuun ei voi osallistua Osuuskunta Suomen Asuntomessujen henkilökunta.

 

  1. Palkinnot

Kaikkien Asuntomessumuiston jakaneiden kesken arvotaan viikoittain kahden hengen liput kahden hengen liput Asuntomessuille Tuusulaan 2020.  Lippupaketteja jaetaan viikoittain kaksi, toinen Facebookissa osallistuneiden kesken ja toinen Instagramissa osallistuneiden kesken. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestin tai Facebookin kommentin kautta.  Asuntomessuliput toimitetaan voittajille sähköisessä muodossa edellyttäen, että voittaja tavoitetaan viikon kuluessa voitosta ilmoituksen jälkeen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, arvontaa ei suoriteta kyseisen viikon osalta uudestaan.

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

 

  1. Kilpailun järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun ja arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Kilpailu ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin eikä Facebookiin.

 

  1. Tietosuoja

Kilpailun järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla tie