Asuntomessut50vuotta -kilpailun säännöt

  1. Kilpailun järjestäjät

Osuuskunta Suomen Asuntomessut, Pasilankatu 2, Helsinki

Yhteistyössä

Pelican Rouge Coffee Solutions Oy, Koivupuistonkuja 1, PL 104, Vantaa

(jäljempänä ”järjestäjät”)

 

Yhteydenotot arvonnan järjestäjään sähköpostitse osoitteella: [email protected]

 

  1. Osallistumisaika

Kilpailu järjestetään 25.6.-12.7.2020. Jokaiseen kuvaan on aikaa kommentoida postauksessa määritettyyn aikaan saakka tullakseen huomioiduksi arvonnassa.

 

  1. Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Osallistujan on täytettävä myös Instagramin ja Facebookin yleiset käyttöehdot.

Kilpailuun osallistutaan jättämällä kommentti Asuntomessujen kisapostaukseen Instagramissa tai Facebookissa. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun kaikissa kisapostauksissa ja molemmissa kanavissa.

Kilpailun järjestäjät eivät vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Kilpailuun osallistuva vastaa, että hänellä on oikeus myöntää järjestäjille mahdolliset immateriaali- ja muut oikeudet, ja ettei kilpailuun osallistuminen loukkaa kolmansien tahojen immateriaali- tai muita oikeuksia.

Kilpailun järjestäjät pidättävät oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja siihen osallistuessaan, tai jotka ovat rikkoneet Instagramin tai Facebookin käyttöehtoja.

Osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy säännöt ja kilpailun järjestäjän päätökset. Kilpailun järjestäjillä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.

Kilpailuun ei voi osallistua Osuuskunta Suomen Asuntomessujen eikä Pelican Rouge Coffee Solutions Oy:n henkilökunta.

 

 

  1. Palkinnot

Kaikkien oikein vastanneiden kesken / kuva arvotaan kaksi tuotepakettia, joka sisältää kahden hengen liput Asuntomessuille Tuusulaan 2020, sekä Pelican Rougen kahvituotepaketin (4 pakettia suodatinkahvia sekä 2 pakettia papukahvia). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin tai Facebookin yksityisviestin kautta. Asuntomessuliput toimitetaan voittajille sähköisessä muodossa ja kahvituotepaketti postitse edellyttäen, että voittaja tavoitetaan 2 viikon kuluessa voitosta ilmoituksen jälkeen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta, suoritetaan arvonta uudelleen.

Palkinnon voittaja vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

 

  1. Kilpailun järjestäjien vastuu

Kilpailun järjestäjät eivät vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjät kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun ja arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjät myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Kilpailu ei ole Instagramin eikä Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin eikä Facebookiin.

 

  1. Tietosuoja

Kilpailun järjestäjät eivät kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun toteuttamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla tietosuojaselosteesta.