Moderni hirsitalo Villa Fortuna

Ollikaisen Hirsirakenteen arkkitehtuurisesti näyttävän julkisivun sisälle kätkeytyy klassinen ja ajaton sisustus. Perhe rakastaa design -klassikoita, ja näin Asuntomessujen juhlavuoden kunniaksi halusin rakentaa kodin ilmeen näiden vuosien saatossa paikkansa todistaneiden klassikoiden ympärille. Yhteistyöhön sain ilokseni myös muutaman suomalaisen nuoren muotoilijan ja tuusulalaisia pienyrittäjiä, joiden tuotteet voivat myös hyvinkin olla tulevaisuuden klassikoita.

Kalusteet ovat pääasiallisesti suomalaista ja eurooppalaista designia – pehmeyttä saatiin lisäämällä luonnonmateriaaleja sekä muutamia tarkoin valittuja trendikkäitä yksityiskohtia. Luonnonmateriaalit (mm. villa ja silkki) pehmentävät tilojen kultaisia yksityiskohtia sekä kovia pintoja (mm. marmori). Lapsiperheen kodin materiaalit ovat helppohoitoisia ja kestäviä.

Lasten huoneisiin toteutettiin perheen pienimpien toiveita, ja näin ollen kodin muu yleisilme ei jatku lastenhuoneisiin saakka muutamia yksityiskohtia lukuun ottamatta. Nämä huoneet ovat omat kokonaisuutensa eri teemoilla. Tytölle toteutettiin merenneidon huone ja pojan toiveesta hän sai itselleen palomiehen huoneen. Huoneiden ilmettä on helppo muuttaa lasten kasvaessa sillä kalusteet ovat ajattomia. On hienoa, että he ovat saaneet olla mukana uuden kodin suunnittelussa.

Yhteydenotto, lisätiedot tuotteista ja kuvapyynnöt:
Design House Annina Kekoni
Annina Kekoni
Sisustussuunnittelija & stailisti
[email protected] / +358509957032