Asumisen ja liikkumisen työpaja

Tulossa Asuntomessuille 2.8.? Tervetuloa mukaan visioimaan asumisen ja liikkumisen tulevaisuutta!

Mitä on tulevaisuuden liikkuminen? Yhteiskäyttöauto taloyhtiön parkkipaikalla, kaupunkipyöriä pientaloalueilla vai jotain aivan muuta?

801-10-C16_muokattu


Asumisen ja liikkumisen palvelut ovat murroksessa. Älykodit ja jaettavat autot ovat jo tulossa osaksi arkea, mutta millaisia palveluita tarvitaan seuraavaksi? Tervetuloa rakentamaan visiota liikkumisen ja asumisen tulevaisuudesta yhdessä Asuntomessujen ja OP:n kanssa työpajoissa jotka järjestetään 2.8.! Ilmoittautumalla työpajaan ennakkoon tarjoamme sisäänpääsyn Asuntomessuille.


Työpaja järjestetään Asuntomessujen yhteydessä 2.8. klo 12-15 välisenä aikana Asukasareenalla. Työpajoihin otamme mukaan 30 ensimmäistä ennakkoon ilmoittautunutta messuvierasta, jotka saavat ilmaisen sisäänpääsyn messuille. Sisäänpääsy tapahtuu klo 12.15, 13.15 ja 14.15, jolloin haemme ilmoittatuneet portilta työpajaan. Työpajan jälkeen on mahdollisuus tutustua Asuntomessuihin.


Ennakkotietoja aiheesta ei tarvita – mukaan voi tulla jokainen asumisen ja liikkumisen tulevaisuudesta kiinnostunut messukävijä!


Työpajan ajankohta: 2.8.2017 klo 12-15 välisenä aikana.


Paikka: Asuntomessualue, Asukasareena, Asuntomessut Mikkelissä


Lisätietoa: Leena Honkajuuri, Suomen Asuntomessut, [email protected]