Teemaviikot

Asuntomessut Mikkelissä ovat avoinna 14.7.-13.8. joka päivä klo 10-18. Pidennettyinä aukioloaikoina 20.7.,27.7. ja 3.8. messut ovat avoinna klo 22 asti.

Neljälle messuviikolle on kullekin oma teemansa, jolloin messuilla on teemaan liittyvää ohjelmaa ja sisältöä:

Hyvinvointiviikko 17.–23.7.
Harrastusviikko 24.–30.7.
Tulevaisuus 31.7.–6.8.
Yhdenvertaisuus 7.–13.8.

Viikojen tarkempi päiväkohtainen ohjelmakalenteri löytyy täältä: https://vanha.asuntomessut.fi/mikkeli/messuinfo/asukasareena/tapahtumat/

Hyvinvointiviikko 17.–23.7.

While the rest of the world is busy, a woman is enjoying the silence in the forest. Shot in Valais, Switzerland.

Suomalainen, asui hän maalaisidyllissä tai kaupungin vilinässä, arvostaa luonnon läheisyyttä. Messujen hyvinvointiteemaviikolla pohdimme alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa millaisia mahdollisuuksia meillä on tuoda luonnon vehreys koteihimme. Paneelikeskustelun vetää Hotelli  Punkaharju yrittäjä Saimi Hoyer.

Harrastusviikko 24.–30.7.

yogaia hires-80(1)

Kodeissa harrastetaan ja puuhastellaan. Toinen messuviikko keskittyy asumisen ja harrastusten yhdistämiseen arjen sujuvuuden varmistamiseksi. Viikko huipentuu joogahaasteeseen, jolloin koko messualue joogaa yhdessä.

Tulevaisuus 31.7.–6.8.

Tablet's interface has been created in a graphics program

Kolmantena messuviikkona Asuntomessut on foorumi talouden, tekniikan, teknologian ja tulevaisuuden näkymille. Tulevaisuusviikolla saadaan katsaus muun muassa energiaan ja liikkumiseen liittyviin asioihin esimerkiksi 4.8. energiakatsauksella, jonka keynote-puheenvuoron pitää ST1:n Mika Anttonen.

Yhdenvertaisuus 7.–13.8.

"colorful children's handprints on a textured black wall - fragment of a busstop wall in Bali, Indonesia"

Onnellinen asuminen kuuluu jokaiselle. Siitä syystä viimeinen messuviikko nostaa keskusteluun asumisen yhdenvertaisuuden ja käynnistää asumisen hyvinvointiin liittyvän ison teon etsimisen Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimesta. Teon etsintä jatkuu läpi syksyn.

Suunnittele kesälomamatkasi jo nyt ja osta liput ennakkoon >>

Asuntomessut ja Yogaia yhteistyössä:

Kokeile Asuntomessut-joogatuntia!

yogaia hires-80(1)

Yogaia tarjoaa yhteistyössä Asuntomessujen kanssa ilmaisen joogaharjoituksen, jonka voi tehdä missä vain! Harjoituksessa avataan kehoa ja puretaan jännityksiä yksinkertaisten joogaliikkeiden parissa. Harjoitus kestää 1o minuuttia tehdään seisten ja tunti sopii kaikille lähtötasosta riippumatta. Muista ladata kuva joogahetkestäsi Instagramiin hastagilla #kotijooga2017.

Joogaamaan pääset tästä>>

Mikäli innostuit joogasta, Asuntomessujen ennakkolipun ostajille tarjotaan ensimmäinen kuukausi Yogaiaan vain 1 euron hintaan!

Lippuja pääset ostamaan tästä>>