Messutalot ja kohdetiedot

801-10 - Sisätila_B (3)

Modernia suunnittelua, asumisen ja viihtyisyyden ehdoilla!

Neljä erilaista ja erihintaista korttelialuetta ovat houkutelleet asukkaikseen hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia perheitä. Messuvieraan kannalta se tarkoittaa sitä, että alueella on esillä monenlaisiin elämäntilanteisiin soveltuvia asumismuotoja. Uusi asuinalue ilmentää hyvin messuvuoden teemaa, jossa pureudutaan siihen millaisia vaikutuksia asumisella on ihmisen hyvinvointiin.

Tutustu Mikkelin 31 messukohteeseen messukodit-palvelussamme >>

Viralliset messuluettelot ilmestyvät heinäkuussa
Otavamedian julkaisemat viralliset messuluettelot ilmestyvät lehtipisteisin tiistaina 5.7.2017.  Dekossa julkaistaan sisustusluettelo ja TM Rakennusmaailmassa pureudutaan kohteiden teknisiin yksityiskohtiin. Viralliset messuluettelot toimivat tietopankkina, inspiraation lähteenä ja lukunautintona niin messuvieraalle kuin nojatuolinautiskelijallekin ennen tai jälkeen messukäynnin.

Tervetuloa Asuntomessuille Mikkeliin 14.7.-13.8.2017!
Lippukauppaan tästä

Alla oleva luettelo on tarkoitettu pääsääntöisesti toimittajien käyttöön taustamateriaaliksi. Aineistoa ei saa käyttää luettelomaisesti eikä henkilötietoja julkaista ilman henkilöiden lupaa. Tiedot perustuvat rakennuttajilta ja näytteilleasettajilta saatuihin tietoihin, jotka ovat tilanteen 10.1.2017. Muutokset ovat mahdollisia. Katso tästä: Kohdetietoluettelo_päivitetty 1.7.2017

Luettelo löytyy Issuu-versiona Mikkelin kaupungin sivuilta: www.mikkeli.fi/asuntomessut