Hae töihin Asuntomessuille Poriin

Porin työnhakuAsuntomessut järjestetään Porin Karjarannassa 6.7-5.8.2018. Haemme useita reippaita ja iloisia kesätyöntekijöitä seuraaviin tehtäviin:

1. Messubussiopas sekä infotyöntekijä ajalle 2.7.-5.8.2018
Messubussioppaana työskentelet messubusseissa sekä infopisteessä Porin keskustassa kertomassa Asuntomessuista, Porin matkailusta, tapahtumista ja kaupungin palveluista.
Esiinnyt sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja omaat reippaan ja ystävällisen asenteen asiakaspalvelutehtävissä. Arvostamme oma-aloitteista ja joustavaa asennetta työntekemiseen sekä paikallistuntemusta ja kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Messut ovat auki päivittäin klo: 10–18 sekä kolmena torstai-iltana klo: 22 saakka. Työ sisältää viikonloppu- sekä iltatyötä. Hakijan tulee olla käytettävissä koko heinäkuun ajan 2018.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”MESSUBUSSIOPAS” osoitteeseen [email protected] 13.2.2018 klo: 16 mennessä. Kutsumme valitut työntekijät haastatteluun sähköpostitse 28.2.2018.

2. Lähetti 
Lähettinä huolehdit postin ja tiedotteiden jakamisesta messualueella sekä lähtevän postin jakelusta lähimpään Postiin. Kuljetat myös muuta tavaraa sekä messualueella että alueen ulkopuolelle tarvittaessa. Sinulla on ajokortti ja reipas asiakaspalveluasenne. Olet oma-aloitteinen ja vastuuntoinen. Paikallistuntemus katsotaan eduksi. Hakijan tulee olla käytettävissä koko heinäkuun ajan 2018.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”LÄHETTI” osoitteeseen [email protected] 13.2.2018 klo: 16 mennessä. Kutsumme valitut työntekijät haastatteluun sähköpostitse 28.2.2018.

3. Toimistoapulainen ja infopäivystäjä 2.7.-5.8.2018
Toimistoapulaisena työskentelet messutoimiston apulaisena asuntomessualueella erilaisissa avustavissa tehtävissä. Päivystät myös kaupungin infopisteellä kertomassa Asuntomessuista, Porin matkailukohteista, tapahtumista ja kaupungin palveluista. Olet innokas oppimaan uutta, reipas ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Perehdytämme sinut työtehtäviin. Hakijan tulee olla käytettävissä koko heinäkuun ajan 2018.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”TOIMISTOAPULAINEN” osoitteeseen [email protected] 13.2.2018 klo: 16 mennessä. Kutsumme valitut työntekijät haastatteluun sähköpostitse 28.2.2018.

Haku tehtäviin alkaa keskiviikkona 24. tammikuuta klo: 10.00. Emme huomioi ennen tätä saapuneita hakemuksia.

Lisätietoja tehtävistä: [email protected]

 

Messuille haetaan myös:

MESSUOPPAITA ja LIPUNMYYJIÄ

Hakuaika päättyy 28.2.2018, haastatteluun valituille ilmoitamme viimeistään 15.3.2018.

Messuoppaiden tehtäviin kuuluvat yleisöopastus infopisteessä, vierailuryhmien vastaanotto, yleisöopastus alueella sekä avustaminen messutoimistossa. Tehtävässä edellytetään asiakaspalvelukokemusta ja –halua, kielitaitoa, vastuuntuntoa, joustavuutta, yhteistyökykyä, ulospäin suuntautuneisuutta sekä omatoimisuutta. Paikallistuntemus, tehtävät urheiluseuroissa ja nuorisotyössä katsotaan eduksi. Edellytämme messuoppailta vähintään 20 vuoden ikää.

Lipunmyyjien tehtävässä edellytetään rahankäsittelykokemusta, asiakaspalveluhalua ja  -kykyä, vastuuntuntoa, ahkeruutta, joustavuutta ja yhteistyökykyä, tietotekniikkavalmiutta ja kielitaitoa. Edellytämme lipunmyyjiltä vähintään 18 vuoden ikää.

Aukioloajat: Messut ovat avoinna 6.7. – 5.8.2018 klo 10.00-18.00, poikkeuksena mahdollisesti muutama pidennetty aukiolopäivä. 

Palkkaus: 10,00 €/tunti, ei iltalisiä, sunnuntailisä 100%, lomakorvaus työsuhteen päättyessä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen jätettävä 28.2.2018 mennessä sähköpostilla [email protected].

Haastatteluun valituille ilmoitamme 15.3.2018 mennessä sähköpostilla.

Työhaastattelut järjestetään Porissa maalis- huhtikuussa.

Suomen Asuntomessut ei järjestä kuljetuksia eikä majoituksia.

 

**********************************************

Ravintolatyöntekijöitä, 35 paikkaa, Casseli Oy, Asuntomessut Pori, Pori

Casseli Oy toteuttaa Porin asuntomessujen 6.7.-5.8.2018 ravintolapalvelut.

Haemme tapahtumatyöntekijöitä Porin Asuntomessuille
Tarvitsemme reippaita ja oma- aloitteisia ekstra ravintolatyöntekijöitä pikaruoka-, kahvila- ja ravintolapisteisin.
Avoimet paikat: Kahvilatyöntekijä, tarjoilija, keittiöapulainen, pikaruokamyyjä, kassatarjoilija, kahvilaesimies ja kokki.

Ikä: 15+ pikaruokamyyjä, keittiöapulainen ja aputyöntekijä.
18+ kahvilatyöntekijä, tarjoilija, kassatarjoilija, kahvilaesimies ja kokki.

Alan työkokemus eduksi, mutta ei pakollinen.

Hygieniapassi:
Katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen.

Anniskelupassi:
Katsotaan eduksi, mutta ei pakollinen.

Palkkaus: Mara Tes

Hakemukset:
-Vapaamuotoinen, kirjoita lyhyt esittely itsestäsi, hakemuksen pituus max 350 sanaa.

Työhakemukset sähköpostitse 31.3.2018 mennessä osoitteeseen:
[email protected]