Messubussireitit ja aikataulut

Kaksi messubussilinjaa kuljettavat kävijöitä maksutta koko kuukauden ajan 6.7.-5.8. Kuka tahansa voi hypätä bussin kyytiin, messulippua ei tarvita.

Neljä bussia kulkevat non- stoppina Raatimiehenluodon pysäköintialueen (Kimpajuovantie 165) ja messualueen väliä päivittäin klo 9.35- 18.50. Messualueelta pysäköintialueelle palattaessa voi kyydistä hypätä pois myös Karhukorttelin ja Porin Teatterin pysäkillä (Hallituskatu), josta on lyhyt matka kävellä keskustan palveluihin. Tätä pysäkkiä kannattaa myös keskustasta nopeasti messualueelle haluavien hyödyntää.

Kaupunkilinja kulkee messualueelta Matkakeskukselle, Keskusaukiolle, Kauppatorille ja Puuvillakeskukselle sekä samaa reittiä takaisin messualueelle. Miltä tahansa näistä pysäkeiltä voi nousta bussin kyytiin tai jäädä pois kyydistä.

Alla olevasta kartasta näet messubussireitit ja kaupunkilinjan aikataulut:

20180710_Asuntomessubussit_A4

 

20180710_Asuntomessubussit_A4

Matkakeskuksen pysäkki löytyy laiturilta 8, aivan juna-aseman vierestä.

cof
cof

Keskusaukion pysäkki, kun olet matkaamassa messualueelle päin, löytyy ravintola Rosenbom`s Steakhousen edestä (keltainen rakennus). Kun haluat mennä Keskusaukiolta Puuvillakeskukseen tai Kauppatorille, löytyy pysäkki vastapäätä ravintola Rattista (Yrjönkatu 27).

keskusaukio

Kauppatorin läheinen pysäkki, kun olet matkaamassa messualueelle päin, löytyy osoitteesta Yrjönkatu 9. Kun haluat mennä Puuvillakeskukseen päin, löytyy pysäkki toiselta puolen tietä.

sdr

 

Puuvillakeskuksen pysäkki sijaitsee Isosannanpuistokadun puoleisessa päässä.

 

Yyteriin maksutta messulipulla

Myös Asuntomessujen oheiskohde Yyterin virkistyshotelli on huomioitu messubussilla. Porin Linjojen normaali suora linja Yyteriin ja takaisin Porin kauppatorilta (arkisin linja 34 ja viikonloppuisin linja 36) on maksuton koko messujen ajan kaikille, joilla on messulippu. Yyterin linja-aikataulut löydät helposti osoitteesta porinlinjat.fi tai lataamalla Porin Linjojen Kyyti Likel -mobiilisovelluksen.