Arvonnan säännöt: Voita Telian älykotilaite!

1. Arvonnan järjestää Osuuskunta Suomen Asuntomessut (Pasilankatu 2, 00240 Helsinki) yhteistyössä Telia Finland Oyj:n (Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki; jäljempänä Telia) kanssa. Facebook ei ole osallisena kilpailun järjestämisessä.

2. Arvontaan voi osallistua Asuntomessujen Facebook-sivulla. Kilpailuaika alkaa 1.8.2018 klo 17.00 ja päättyy 3.8.2017 klo 17.00.

3. Arvontaan osallistutaan vastaamalla kilpailustatuksen kommenttikenttään erilliseen kilpailukysymykseen kilpailuajan sisällä. Yksi henkilö voi osallistua jokaiseen arvontaan yhden kerran ja voittaa yhteensä vain yhden palkinnon.

4. Kilpailuajan päätyttyä Asuntomessut arpoo yhteistyössä Telian kanssa yhden (1)

Philips Hue White Ambiance -aloituspakkauksen (arvo 149,90 €). Sisältää kolme E27-kantaista lamppua, sillan ja kytkimen.
TAI
Arlo Pro Netgear -paketin (arvo 279 €). Pakkaus sisältää kotiaseman ja yhden kameran.

5. Osallistuminen ei edellytä tuotteiden tai palveluiden ostamista.

6. Asuntomessujen ja Asuntomessujen yhteistyökumppanien työntekijöillä ei ole osallistumisoikeutta.

7. Voittajien henkilötietoja käytetään ainoastaan voittoon liittyvään yhteydenpitoon eikä niitä luovuteta eteenpäin. Osallistumalla arvontaan osanottajat myöntävät Asuntomessuille voittaessaan oikeuden käyttää nimeään ja kilpailuvastaustaan kilpailuun liittyvissä yhteyksissä.

8. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle.

9. Asuntomessut ja Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

10. Arvonnan voittaja vastaa itse kaikista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä kustannuksista.

11. Voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin yksityisviestillä arvonnan päätyttyä. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja.

12. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta, Facebook ei suosittele eikä hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

Arvontaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Helsingissä 1.8.2018

Osuuskunta Suomen Asuntomessut