Asuntomessujen viralliset yhteistyökumppanit julkaisevat Asuntomessuihin liittyvää sisältöä useissa eri julkaisuissa. Jos haluat hyödyntää Asuntomessujen kävijöitä markkinoinnissasi, voit hankkia ilmoitustilaa muun muassa seuraavista julkaisuista:

Otavamedia Oy

Viralliset messuluettelot ovat myynnissä Asuntomessuilla sekä lehtipisteissä kautta maan.
Lue lisää Otavamedian Asuntomessujen mediaratkaisuista.

Otavamedia tekee, tuottaa ja julkaisee Asuntomessujen molemmat viralliset messuluettelot (Deko ja TM Rakennusmaailma), jotka ovat valtakunnallisen levikin lisäksi myynnissä myös Asuntomessuilla koko tapahtuman ajan. Sekä TM Rakennusmaailman että Dekon messuluettelot ilmestyvät 1.7.2021.

Deko nro 7: Asuntomessut Lohjalla -tapahtuman virallinen sisustusluettelo. Inspiroivat ideat kodin rakentajalle. Lisäjakelu 40 000 kpl sisustamisesta kiinnostuneille naisille.

TM Rakennusmaailma nro 6: Asuntomessut Lohjalla -tapahtuman virallinen messuluettelo. Lisäjakelu 40 000 kpl rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneille naisille ja miehille.

Molempiin lehtiin varaukset 4.6.2021 mennessä ja aineistopäivä 7.6.2021.

 

Etelä-Suomen Media Oy

Messujulkaisu

Yhteistyössä Suomen Asuntomessujen kanssa toteutettava messujulkaisu julkaistaan 9.6.2021. Asuntomessujulkaisu nostattaa tunnelmaa ja odotuksia tulevista Asuntomessuista. Julkaisu kertoo kattavasti ennakkotietoja Lohjan valmistautumisesta messuihin, messukohteiden ja -tapahtuman ajankohtaisesta tilanteesta sekä messujen näkyvyydestä katukuvassa. Aiheena ovat myös asumisen trendit, paikallinen osallistuminen sekä henkilöhaastattelut.

Etelä-Suomen Median tuottama virallinen messujulkaisu tavoittaa yli 500 000 kuluttajaa sekä verkossa näköislehtien kautta vieläkin laajemman asiakaskunnan. Messujulkaisu jaetaan pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla Etelä-Suomen Median kustantamissa kaupunkilehdissä, jotka ovat Helsingin Uutiset, Vantaan Sanomat, Länsiväylä Espoossa, Nurmijärven Uutiset, Vihdin Uutiset ja Länsi-Uusimaa.

 

Messulehti

Etelä-Suomen Median tuottama virallinen messulehti julkaistaan sanomalehti Länsi-Uusimaassa ja Vihdin Uutisissa. Virallinen messulehti tavoittaa asumisesta ja omasta elinympäristöstään kiinnostuneet kodinrakentajat, muuttajat ja sisustajat. Messulehti on mahtava lukupaketti ja todellinen opas messuille. Lehti käsittelee rakentamiseen ja asumiseen liittyviä asioita monipuolisesti ja erilaisia lukijaryhmiä kiinnostavalla tavalla. Mainostaja tavoittaa Asuntomessulehden avulla juuri oikean kohderyhmän juuri oikeaan aikaan.

Virallinen messulehti jaetaan n. 38 000 talouteen Lohjalla ja Vihdissä, tilaaja talouksien lisäksi ei tilaaja-talouksiin. Lisäksi messulehti on luettavissa näköislehtenä 7.7.–7.8. Etelä-Suomen Median eri verkkolehdissä. Messulehteä jaetaan myös Asuntomessuilla.

Varaukset ja valmistettavat aineistot 18.6. mennessä. Painovalmiit aineistot 30.6. mennessä.

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Otavamedia Oy

Ann-Mari Lehtonen

+358 50 328 6206

[email protected]

Etelä-Suomen Media Oy

Risto Kulmala

+358 400 700088

[email protected]