Koiramainen ovikyltti ja laminaatin testausta

Jokunen viikko sitten Jyväskylän Paviljongissa, aivan raksa-aikaisen kotikolomme naapurissa, järjestettiin kansainvälinen koiranäyttely. Paitsi että siellä oli tuhansittain ihmisen parhaita ystäviä, oli siellä mainioita shoppailukojuja. Kun satuin tämän mm. koira-aiheisia aforismituotteita tekevän Ukkostuuli-yrityksen kojulle, oli pakko esittää kaino pyyntö: saisimmeko HauHausille oman tervetulokyltin. Ja yrittäjä Terhi Palomaahan vastasi myöntävästi ja niinpä varttia myöhemmin kävin noutamassa tämän kaunokaisen. Kiitos!

Tekstin valitseminen ei ollutkaan ihan helppo temppu – on nimittäin melko mainioita aforismeja pitkä liuta!

koirakyltit

turvajärjestelmä-kyltti

Yllä olevakin on osuva. Samaa taatusti tehokasta murtojärjestelmää muuten esitellään myös jyväskyläläisrakentajien Home in Mind-blogissa, kuva järjestelmästä löytyy blogipostauksensa lopusta. Hätävarjelun liioitteluna HauHausissa on ekologisen turvajärjestelmän lisäksi myös tekninen murtohälytinjärjestelmä. Siitäkin pyrin kertomaan myöhemmissä postauksissa.

kyltti ja ovi

Vaikka muuten oman upouuden ovenpieluskylttimme teksti pitääkin aika hyvin paikkansa, pyrimme pitämään talon messuihin asti priimakunnossa. Olemme tosin myös sitä mieltä, että HauHausin jos minkä tulee olla koirankestävä, ja tätä tavoitetta hulttiomme tapaavat toki jokaisella visiitillään testata. Näin myös tällä tänään raksapölyjen siivouskäyntimme yhteydessä kuvatulla videolla…

Vaikka Ainoakodin vakiovalikoimaan kuuluva julkisen tilojen
kestävyysluokiteltu laminaatti sopiikin koirataloon kynsien- ja
kastumisenkestävyytensä sekä helppohoitoisuutensa puolesta hyvin, olemme näitä leikkituokioita
seuratessamme todenneet, että mattojakin talolle tarvitaan – samoin
akustiikkalevyjä rapinan kaikua hiljentämään. 🙂

vesikoirat